Eladó Téglalakás, Székesfehérvár

#696800214

Eladó Téglalakás

39.89 millió Ft

Székesfehérvár Belváros
Alapterület:
54 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Nincs
Konvektor
Utcára
Bútorozatlan
4
Összkomfort
Nem akadálymentesített

SZÉKESFEHÉRVÁRON a Széchenyi utcában, ELADÓ egy JÓ állapotú 54 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.


A lakás a történelmi belváros szomszédságában, a Széchenyi utcában 4 emeletes társasház harmadik emeletén található. Összességében 66m2+ 8m2 erkély. Alapterülete 54m2, plusz ehhez még tartozik egy 12m2 méretű előszoba és egy 8m2 méretű erkély, mely csendes, zöld területre néz, itt parkolók és játszótér található. A lakáshoz tartozik egy zárt belső udvari parkoló. A lakás teljes felújításon esett át.
Helyiségek: Előszoba (12m2), ez alkalmas kerékpárok tárolására is valamint egy része spajzként is funkcionálhat. A konyha teljes szélességében 2.6m új konyhabútor, gránit mosogatóval, új páraelszívóval, valamint gáz főzőlappal és elektromos sütővel rendelkezik. A nagyobbik szobában egy split hűtő/fűtő klíma található, valamint parketta, ez újra lett lakkozva. A kisebbik szoba laminált lapokkal burkolt. A fürdőszoba új fürdőkádat, mosdót és csaptelepet kapott. A WC külön helyiségben található. A lakás fűtése konvektor. Minden helyiség mosható fehér festékkel lett kifestve. Minden világítótest LED fényforrással rendelkezik, valamint 5db új világítótest került felszerelésre. Az összes konnektor és világítás kapcsoló új. Az épület hőszigetelt, a nyílászárók újak. A konyha, a külső és belső folyosók valamint a fürdőszoba, WC és az erkély járólappal burkolt. A belváros és az autóbusz pályaudvar 10 percnyi sétára, a vasútállomás 15 perces sétával elérhető. Pár lépésre konditerem, élelmiszerbolt, buszmegálló és általános iskola található. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.



-Hitel és Csok ügyintézés egy helyen.



MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.

 

 

 

 

 

Kürti Gábor
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Panellakás
Családi ház
Ikerház