404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Öreghegy
    62 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Bory-vár szomszédságában, ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es , 2 emeletes TÉGLA épület , ELSŐ EMELETI 2 szobás lakása. A kertesházi övezetben egy részben felújított, hangulatos, alacsony rezsijű sorházi lakása. Tartozik hozzá két kis kültéri tégla falazatú tároló, valamint kb. 150 m2 kert (használati joggal). Parkolás: az épület előtt, magánterületen. Új fűtés- és vízvezetékrendszer készült négy éve, átfolyós rendszerű cirkó kazánnal (kéménybe kötve), valamint a padlólapok is újak. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTOTT  állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 5. emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   A lakás 4 éve teljes felújításon esett át, cseréltek a víz illetve villanyvezetékek, nyílászárók, radiátorok. Az összes ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A konyhában beépített Bosch mosogatógép, Elektrolux öntisztító sütő, wok égős főzőlap, kihúzható szagelszívó szolgálja a kényelmet. Az előszobában óriási tolóajtós gardróbszekrény található. A lakáshoz tartozik egy külön ajtóval elválasztott 18 m2-es előtér (a szomszéddal közös használatú), illetve egy pince is. Elhelyezkedése kiváló: 150 méteren belül óvoda, bölcsőde, buszmegállók (14, 22, 23, 43, 44, 16, 17, 24, 25-ös buszok), Spar, Coop, gyógyszertár, orvosi rendelők, kisbolt, zöldséges, pékség, gyorsétterem, trafikok, virágbolt, fodrászat, kozmetika, ruajavító stb. 5 peces sétával pedig elérhető az Interspar, Dm, Obi, Foxpost. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Ikerház, Székesfehérvár Maroshegy
    100 m2   |   380 m2 Telek   |   3 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON MAROSHEGYEN, Harmatos-völgyben ELADÓ egy 100 nm-es, új építésű 3 szobás IKERHÁZ B LAKÁSA.   A MEGTALÁLLAK SZÉKESFEHÉRVÁRI irodája megvételre kínál új építésű IKERHÁZ B LAKÁSÁT SZÉKESFEHÉRVÁRON. Az építkezés elkezdődött, megtekinthető, az "A" lakás falai már állnak. Az ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 100 nm-es IKERHÁZI LAKÁS kulcsrakész átadással épül. SZÉKESFEHÉRVÁRON, új, családi házas övezetben található, a Harmatos-völgyben. A két ház külön bejárattal épül. A MEGTALÁLLAK SZÉKESFEHÉRVÁR által megvételre kínált SZÉKESFEHÉRVÁRI IKERHÁZ főbb jellemzői: - a 800 nm-es saroktelken, 2 külön bejáratú lakás épül saját használatú telek résszel - a hirdetésben szereplő ikerházi lakás alapterülete 100 nm-es; a hozzátartozó telekrész 380 nm - elosztás: konyha, nappali, előtér, fürdőszoba (burkolataik kerámia lap), szobák (burkolatai laminált parketta) - a lapos tető szerkezete körüreges betonfödém lesz, erre jön hő és vízszigetelés - falazata 30-as porotherm tégla, - szigetelés 15 cm-es homlokzati hőszigetelés - nyílászárók 3 rétegű üveg nyílászárók - fűtése Panasonic hőszivattyú vizes padlófűtésrendszer - Panasonic 185 L használati melegvíz tartály - H tarifás mérőóra - víz, gáz, áram és a szennyvíz is bekötve - a házhoz tartozik egy 20 nm-es terasz - az alaprajztól eltérő módosítás árkülönbözete a vevőt terheli; az alábbi kialakítások lehetségesek még: I. Előszoba, konyha és nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba wc-vel udvari kocsibeálló II. Előszoba, konyha és nappali, 3 hálószoba, 1 különálló wc, 1 fürdőszoba wc-vel udvari kocsibeálló III. Előszoba, koszha és nappali, 2 hálószoba, 1 különálló wc, 1 fürdőszoba wc-vel, garázs A várható átadás 2023 év vége. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fecskepart
    56 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FECSKEPARTON, ELADÓ egy jó állapotú 56 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 4. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.   Az 1970-esévekben épült téglaépítésű, egyedi fűtésű komfortos lakás, 56 nm2 lakótérrel, és tárolóval rendelkezik. A lakás magába foglal egy előteret, egy közlekedőt, konyhát ,2 szobát, külön álló fürdőt és WC-t. A panel-program keretében külső szigetelést kapott. Műanyag nyílászárokkal, redőnyökkel rendelkezik. Az épületen belül középső gázkonvektoros lakás, közepes méretéből, valamint elosztásából adódóan kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Burkolatok tekintetében, a szobák laminált parkettával fedettek, a többi helység minőségi hideg burkolattal rendelkezik.  Az erkélyről és a szobákból panorámás kilátás nyílik a környék nyugodt, családi házas övezetére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Családi ház, Székesfehérvár Feketehegy
    136 m2   |   980 m2 Telek   |   4 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON FEKETEHEGYEN,  ELADÓ egy 136 nm-es, felújított 4 szobás CSALÁDIHÁZ .   136 m2 alapterületű, részben felújított, kétszintes, nappali + 4 hálószobás családi ház Feketehegyen. A telek mérete 980 m2, elhelyezkedése pedig különleges, csendes környékről van szó, miközben bolt, posta és mindkét feketehegyi busz megállója 2-5 perc sétával elérhető. A földszint teljeskörű felújításon esett át. Itt kapott helyett a 35 m2-es nappali, egy hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, vendégmosdó, konyha és egy külön étkező/előtér. Az emeletre széles lépcsősor vezet, amely még felújítandó állapotú. Az építőanyag nagyrészt már a házban van hozzá. Itt 1 nagy és két kisebb szoba található, illetve egy további helyiség, amelyben az emeleti fürdőszobát tervezték kialakítani. Saját részre tervezték a felújítást, ezért minden minőségi alapanyagokból és szakszerűen készült. A ház 1988-ban épült. A felújítás során a víz- és villanyvezetékek, radiátorok, gázkazán, külső és belső nyílászárók is cserélve lettek, továbbá a tavalyi évben 10 cm-es grafitos hőszigetelést, új színezést és lábazatot, valamint tetőfelújítást kapott a ház. A pincében gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is található, mindegyiket rendszeresen használják. A nappali klimatizált, amely szinte az egész földszintet lehűti. A kert igényesen kialakított, funkcionális terekre osztott. A ház háta mögött helyet kapott egy 3 állásos kocsibeálló. Az idevezető út zúzottköves, térkövezésre lett előkészítve. Két hatalmas diófán kívül, számos gyümölcsfa és rengeteg virágágyás található a kertben. Az öntözőrendszer csövezése is előkészítve van már. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt. Tehermentes, 1 hónapon belül megoldható a kiköltözés. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Almássytelep
    56 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Almássy ltp, ELADÓ egy átlagos állapotú 56 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 4. emeleti 2 szobás ERKÉLYES lakás.    Székesfehérvár Almássy lakótelepen , csendes, zöldövezeti környezetben 56 négyzetméteres, 2 szobás, beépített nagy erkélyes, 4. emeleti lakás. A lépcsőházban közös tároló található.  Távfűtés. Klíma.  Parkolás az épület előtt és mögött is ingyenes. A buszközlekedés a lakótelep mindkét irányából rövid úton elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Víziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSI ltp, ELADÓ egy átlagos állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti franciaerkélyes 1+3 félszobás lakása.  Az ingatlan tágas, világos, jó elrendezésű. A lakás nappali, étkező, 3 félszoba, konyha, fürdő, WC helyiségekből áll. A panelprogram részeként az épület külső szigetelése valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás belső elemei nem kerültek felújításra, de igazán megkímélt állapotban vannak, tetszés szerint átalakíthatóak. A lakáshoz egy kis tároló is tartozik az alagsorban. Rezsiköltség kedvező.  A közelben buszmegálló, bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár és minden fontos létesítmény elérhető. A történelmi belváros csupán pár száz méterre található. A ház körül árnyat adó fák vannak, ezért az első és a hátsó ablakokon kitekintve csendes zöldövezetben érezheti magát az itt lakó.  A ház előtt és mögött is fizetős parkoló van, de az itt lakók kedvezményes parkolási lehetőséget kapnak.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ jó állapotú 37 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épület , 1 földszinti 1 szobás lakás. Horog házban 2016-ban épült földszinti stúdió lakás eladó. Frissen festve és frissen minősegi parkettával burkolva. Gépesített konyha (elektromos tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép) Nagy beépített szekrény Nagy konyha szekrény Konyha pulthoz épített étkező. Gáz nincs a házban. Távfűtés Klíma Fürdőszoba alsó és tükrös felső szekrénnyel Nagyon alacsony rezsi. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN a Skálához közel, ELADÓ egy jó állapotú 53 nm-es , 4 emeletes PANEL épület , 4 EMELETI 2+hall szobás lakása.   A ház kívül felújított: külső szigetelés, műanyag nyílászárók, redőny + szúnyogháló, radiátoros költségmegosztó méréssel.  A konyhában gázsütő és gázfőzőlap található. A vételárba beletartozik a konyhabútor, fürdőszobabútor és a szaniterek. A külső és belső felújításoknak köszönhetően a havi rezsiköltség alacsony. A lakóközösség kiváló, parkolóhely szinte mindig van a ház előtt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy JÓ állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1 emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   Vízivárosi, első emeleti, átalakított, eredetileg 2 szoba hallos lakás volt, de, lett egy nappali és egy gipszkarton fallal elválasztott hálószoba. Ezen kívül van még egy nagyobb szoba is. Így összesen 3 lakótér. Az előszoba felújított, a régi, beépített szekrény ki lett cserélve. Összesen: nappali + háló + szoba + előszoba + fürdő + mellékhelység + konyha. Élhető, csendes lakás. A szomszédok nyugodtak, rendesek, a lépcsőház gond-mentes. Az erkély mellett sok fa van, amely kellemes, hangulatot ad, mikor az ember kiül az erkélyre. A környéken 500 méteres körzetben Interspar, Spar, OBI, gyógyszertárak, KFC, orvosi rendelő, Halesz Park, kórház, több buszmegálló, rengeteg parkolási lehetőség, a belváros 12 perces kényelmes sétára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése