404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület
    116 m2   |   6 Szoba   |   3. Emelet
    Eladásra kínálunk Budapest VI. kerületében egy 6 szobás felújított lakást. A társasház nemrég lett felújítva, AIRBNB  engedélyezett. Az ingatlan: -egy amerikai konyhás nappalival -5 hálószobával és -2 fürdőszobával rendelkezik.   Kiváló közlekedés Troli : 72, 73, 76 Busz: 105, Metró: M1 Éjszakai: 979. 979A
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Felsőváros
    66 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FELSŐVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 66 nm-es, 3 emeletes TÉGLA épületben, 1. emeleti 2 szobás lakása.    A lakáshoz tartozik pince, garázsbeálló, és padlás rész is.   A szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A lakás világos, napfényes. Az épületben központi van, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A lépcsőház tiszta, rendezett. A történelmi belváros pár perc sétára található. A közelben  óvoda, általános iskola, mindennapi élethez szükséges egységek. (bevásárlóhelyek, posta, háziorvos, buszmegálló, stb) A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető. A közös költség a központi fűtéssel együtt 25.500 Ft Az ingatlan azonnal költözhető.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    164 m2   |   5 Szoba   |   1. Emelet
    Eladó lakást kínálunk a József körúton, a Corvin negyed szomszédságában. A lakások teljes felújításra szorulnak. A lakás: 73 nm 52 millió forint B lakás: 91 nm 61 millió forint Eredetileg egy lakás volt a kettő.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    53 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 53 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, földszinti 2+hall szobás lakás.   A lakóközösség jó, a lépcsőház tiszta, kulturált. Parkolás az épület mellett és mögött lehetséges.  A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, óvoda, általános iskola, fontos intézmények, üzletek pár perc sétával elérhetőek. A lakás tehermentes, jogtiszta tulajdoni viszonnyal rendelkező ingatlan. Befektetésnek is kiváló. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület
    113 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
    Eladó 3. emeleti Dunára néző lakás a DunaPest rezidenciákban. Jelenleg iródának kialakított, de könnyedén módosítható a belső kialakítás. 3 teremgarázs is megvásárólható a lakáshoz. Áruk 10M FT/db.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy JÓ állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1 emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   Vízivárosi, első emeleti, átalakított, eredetileg 2 szoba hallos lakás volt, de, lett egy nappali és egy gipszkarton fallal elválasztott hálószoba. Ezen kívül van még egy nagyobb szoba is. Így összesen 3 lakótér. Az előszoba felújított, a régi, beépített szekrény ki lett cserélve. Összesen: nappali + háló + szoba + előszoba + fürdő + mellékhelység + konyha. Élhető, csendes lakás. A szomszédok nyugodtak, rendesek, a lépcsőház gond-mentes. Az erkély mellett sok fa van, amely kellemes, hangulatot ad, mikor az ember kiül az erkélyre. A környéken 500 méteres körzetben Interspar, Spar, OBI, gyógyszertárak, KFC, orvosi rendelő, Halesz Park, kórház, több buszmegálló, rengeteg parkolási lehetőség, a belváros 12 perces kényelmes sétára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    54 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Széchenyi utcában, ELADÓ egy JÓ állapotú 54 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 2 szobás erkélyes lakás. A lakás a történelmi belváros szomszédságában, a Széchenyi utcában 4 emeletes társasház harmadik emeletén található. Összességében 66m2+ 8m2 erkély. Alapterülete 54m2, plusz ehhez még tartozik egy 12m2 méretű előszoba és egy 8m2 méretű erkély, mely csendes, zöld területre néz, itt parkolók és játszótér található. A lakáshoz tartozik egy zárt belső udvari parkoló. A lakás teljes felújításon esett át. Helyiségek: Előszoba (12m2), ez alkalmas kerékpárok tárolására is valamint egy része spajzként is funkcionálhat. A konyha teljes szélességében 2.6m új konyhabútor, gránit mosogatóval, új páraelszívóval, valamint gáz főzőlappal és elektromos sütővel rendelkezik. A nagyobbik szobában egy split hűtő/fűtő klíma található, valamint parketta, ez újra lett lakkozva. A kisebbik szoba laminált lapokkal burkolt. A fürdőszoba új fürdőkádat, mosdót és csaptelepet kapott. A WC külön helyiségben található. A lakás fűtése konvektor. Minden helyiség mosható fehér festékkel lett kifestve. Minden világítótest LED fényforrással rendelkezik, valamint 5db új világítótest került felszerelésre. Az összes konnektor és világítás kapcsoló új. Az épület hőszigetelt, a nyílászárók újak. A konyha, a külső és belső folyosók valamint a fürdőszoba, WC és az erkély járólappal burkolt. A belváros és az autóbusz pályaudvar 10 percnyi sétára, a vasútállomás 15 perces sétával elérhető. Pár lépésre konditerem, élelmiszerbolt, buszmegálló és általános iskola található.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egy helyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.          
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    100 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BREGYÓ KÖZELÉBEN, ELADÓ egy jó állapotú 100 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás erkélyes lakása. Székesfehérvér kedvelt, nyugodt csendes részén, a Bregyó Sportcentrumhoz közel, 24 lakásos társasházban, egy 3 lakásos lépcsőház 1. emeletén található. Az utcában a parkolás nem fizetős. Az ingatlan 2000-ben került átadásra. A 30-as Porotherm falazat 14 cm-es hőszigeteléssel ellátott, a Kömmerling külső nyílászárókat Low-E 1,1 u értékű üveggel szerelték. Külön hrsz-on szerepel az opcionálisan megvásárolható földszinti garázs, mely a lépcsőházi bejárat mellett található és a garázsból külön ajtó vezet a lépcsőházba. Fűtés-melegvíz: központi (radiátoros) fűtés 1db új kondenzációs Bosch gázkazánnal, melegvíz 100 literes melegvíztárolóból (folyamatos vagy időszakosra kapcsolható cirkulációval /azonnali melegvíz a vételi helyeken). A társasház lakásaiban folyamatosan cserélik le a régi kazánokat, ebben a lakásban ez a napokban megtörtént. Tájolás: É-K – D-Ny Víz: önálló méréssel Villany: 3x16 A Belmagasság: 276 cm Helyiségek/beosztás (jelenleg): -Konyha - étkező - nappali: 60 m2 -spájz: 1 m2 -szoba: 11 m2 -fürdőszoba (jacuzzi kád, mosdó, wc, bidé): 11 m2 -gardrób: 3 m2 -háztartási helyiség: 3 m2 -kazánház (melegvíztároló + wc): 3 m2 -közlekedő: 9 m2 Összesen: 100 m2 + Erkély: 6 m2 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSBAN, ELADÓ egy ÁTLAGOS  állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 4. emeleti 1+3 szobás lakása. A lakás K-Ny tájolású napfényes, csendes otthon, mely magába foglal egy hatalmas nappalit, és három félszobát ( 1 egyedi és 2 ikerhálófülkét, mely akár át is alakítható ajtó áthelyezéssel 2 db egyedi hálószobává), egy előszoba-közlekedőt, egy konyhát, étkezőt, fürdőszobát és külön álló mellékhelyiséget. Otthon melegét távhő biztosítja, a lakás kedvező rezsivel rendelkezik, mivel a ház panelprogramban részt vett, jó minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, külső falazat és a tető is szigetelést kapott. Ingatlanhoz tartozik külön leválasztott pincerész, közös babakocsi tároló, közös villanyóra szekrény. Kiváló lehetőség kisgyermekes családoknak, mivel az ingatlan nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, minden közelben! Iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegállók, boltok, gyógyszertár, parkok, egyaránt pár perc alatt elérhetők. Történelmi belváros pár perc sétával elérhető. Lépcsőház, csendes, tiszta, kulturált. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése