404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    100 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BREGYÓ KÖZELÉBEN, ELADÓ egy jó állapotú 100 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás erkélyes lakása. Székesfehérvér kedvelt, nyugodt csendes részén, a Bregyó Sportcentrumhoz közel, 24 lakásos társasházban, egy 3 lakásos lépcsőház 1. emeletén található. Az utcában a parkolás nem fizetős. Az ingatlan 2000-ben került átadásra. A 30-as Porotherm falazat 14 cm-es hőszigeteléssel ellátott, a Kömmerling külső nyílászárókat Low-E 1,1 u értékű üveggel szerelték. Külön hrsz-on szerepel az opcionálisan megvásárolható földszinti garázs, mely a lépcsőházi bejárat mellett található és a garázsból külön ajtó vezet a lépcsőházba. Fűtés-melegvíz: központi (radiátoros) fűtés 1db új kondenzációs Bosch gázkazánnal, melegvíz 100 literes melegvíztárolóból (folyamatos vagy időszakosra kapcsolható cirkulációval /azonnali melegvíz a vételi helyeken). A társasház lakásaiban folyamatosan cserélik le a régi kazánokat, ebben a lakásban ez a napokban megtörtént. Tájolás: É-K – D-Ny Víz: önálló méréssel Villany: 3x16 A Belmagasság: 276 cm Helyiségek/beosztás (jelenleg): -Konyha - étkező - nappali: 60 m2 -spájz: 1 m2 -szoba: 11 m2 -fürdőszoba (jacuzzi kád, mosdó, wc, bidé): 11 m2 -gardrób: 3 m2 -háztartási helyiség: 3 m2 -kazánház (melegvíztároló + wc): 3 m2 -közlekedő: 9 m2 Összesen: 100 m2 + Erkély: 6 m2 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    52 m2   |   2 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSHOZ közel ELADÓ egy átlagos állapotú 52 nm-es , 10 emeletes PANEL épület, 10. emeleti 2 szobás erkélyes lakás. Az Ősz utcában, 10. emeleti átlagos állapotú 52 nm-es panel építésű lakás eladó. 2 szoba, konyha és étkező, wc és fürdő külön helyiségben.  Alacsony rezsi és közös költség, zöldövezeti elhelyezkedés! A ház panelprogramon átesett, külső szigetelése és ablakcseréje (kivéve erkély ajtó) megtörtént! Radiátor csere is kévéve a hálószobában.  Közelben:  buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárló központ, posta, parkok. Belváros 5  perc sétával elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület
    49 m2   |   1 Szoba   |   1. Emelet
    ÚJLIPÓTVÁROSBAN, A SZENT ISTVÁN KÖRÚTON a Vígszínházra néző, fiatalos, barátságos, napfényes lakás várja új tulajdonosát. A ház szép, műemlék jellegű, liftes, a lakás beköltözhető, 49 nm-es, nappalinak és hálónak egyaránt helyet adó nagy szobával, étkezővel, beépített konyhabútorral - benne van az árban! -, kamrával, a tároláshoz pincével. A kiváló közlekedésnek (2-es, 4-es, 6-os villamos, a Nyugati pályaudvarnál 3-as metró, buszok) köszönhetően a város minden fontos pontja - az egyetemek is! - könnyedén elérhetők. Központi elhelyezkedése miatt a lakás kiadásra, befektetésnek vagy irodának is kiválóan alkalmas.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    53 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 53 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, földszinti 2+hall szobás lakás.   A lakóközösség jó, a lépcsőház tiszta, kulturált. Parkolás az épület mellett és mögött lehetséges.  A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, óvoda, általános iskola, fontos intézmények, üzletek pár perc sétával elérhetőek. A lakás tehermentes, jogtiszta tulajdoni viszonnyal rendelkező ingatlan. Befektetésnek is kiváló. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    63 m2   |   1 + 2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON Íróutcák városrészben egy 1 emeleti TÉGLA 63 m2-es 3 szobás felújítandó teraszos lakás ELADÓ.  A LAKÁS egy 4 lakásos, zárt belső udvari társasházban helyezkedik el, 63 m2 alapterületen. A lakás családi házas övezetben helyezkedik el, a Videoton oktatási központhoz közel. A ház téglából épült, két szoba, nappali, konyha, fürdő és egy kis kamra helyiséggel rendelkezik. A lakáshoz tartozik kert, udvar, és önálló 24 m2 garázs, és 4m2 tároló helyiség is. A lakás átlagos állapotú, fűtését gázkonvektor biztosítja. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fáy András lakótelep
    51 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Fáy András lakótelepen, ELADÓ egy JÓ állapotú 51nm-es, 4 emeletes TÉGLA (ZSALUS) épületben, 4. emeleti 2 szobás lakás. DNY-i tájolású, világos, jó elrendezésű lakás Székesfehérváron, a Fáy András lakótelepen. A lakás zöld övezeti környezetben, 4. emeleti, lift nélküli házban van, alapterülete: 51m2, 2 szobás, csúsztatott zsalus, erkély nélküli. A lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, mely a meleg vizet és a fűtést biztosítja, ezért a rezsi alacsony. Teljesen új inverteres klímával feleszerelt, gépesített (beépített mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, hűtő, elszívó és mosógép), részben bútorozott. A nyílászárók műanyagok. A WC külön helység, a tágas fürdőben sarokkád található. A lakóközösség csendes, kulturált. Közös tároló helység a földszinten található. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület Külső-Terézváros – Diplomatanegyed
    72 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    Andrássy út, Hősök tere közelében eladó egy 24 lakásos, 2 emeletes társasház 1 emeletén levő 70 nm-es lakás. 10 nm galéria és 4 nm erkély is tartozik a lakáshoz. A lakás újonnan, teljes körűen fel lett újítva. Minőségi anyagok lettek beépítve. /Víz, gáz, fűtés, villany, fa nyílászárók, hideg burkolatok, tölgy parketta, hőszigetelt alumínium redőny, galéria/ A lakásba belépve az előszobába jutunk, innen balra nyílik a 2 félszoba. Egyik ablakos, a másik erkélyajtós, innen az erkélyre jutunk. A lépcsőházból is megközelíthető az erkély. Mindkét szoba galériás. Előszobában jobbra haladva nyílik a zuhanyzós, mosdós fürdőszoba. Mellette jobbra a WC, utána a mosókonyha. Itt kapott helyet a gépészet, Viessmann kombi cirkó és a tartalék villany boyler. Jelenleg úgy van programozva, hogy a cirkó adja a meleg vizet, de igény esetén átállítható éjszakai árammal működő villany boylerre. Előszoba jobb felén található az amerikai konyha. Jelenleg a konyhabútor korpusza lett kialakítva, gáz főzőlap, elektromos sütő és mosogatótálca be van építve, használható. Belsőépítész lévén a konyhabútorát megtervezem, ha igénye van rá. Innen nyílik egy tágas nagy szoba. Az utóbbi két helység a Szondi utcára néz, DK tájolású. A két fél szoba DNY fekvésű, a belső udvarra néz. A szobák parkettásak, a vizes helységek, ill. előszoba járólapos. A lakás napfényes, világos.   A belváros 10 percre van. A közlekedés jó. Közelben az alábbi BKK járatok vannak: troli 72,75,79. busz 105, 20,30, és az M1 metró. Ideális gyermekes családnak, de családalapítás előtt állóknak, vagy diákoknak is. CSOK idén még igényelhető rá.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    44 m2   |   1 + 1 Szoba   |   6. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a SKÁLA közelében, ELADÓ egy átlagos állapotú 44 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 6. emeleti 1 szobás erkélyes lakás.    Kiválóan alkalmas befektetésnek, mert könnyen kiadható. REMEK OTTHON lehet FIATALOKNAK, mert pár perc sétával szinte minden elérhető. Közel van a belváros, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és a gyógyszertár is. A lépcsőház energetikai szempontból teljesen felújított, a karbantartás folyamatos nem elhanyagolt, tiszta, rendezett. A lakás állapota átlagos, a rezsi alacsony. A környék infrastruktúrája kétségkívül kiváló, pár perces sétára megtalálható szinte minden fontosabb intézmény, változatos profilú boltok, vendéglátó egységek, gyógyszertár, játszótér stb. Több bölcsőde, óvoda és általános iskola is séta távolságon belül van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fecskepart
    56 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FECSKEPARTON, ELADÓ egy jó állapotú 56 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 4. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.   Az 1970-esévekben épült téglaépítésű, egyedi fűtésű komfortos lakás, 56 nm2 lakótérrel, és tárolóval rendelkezik. A lakás magába foglal egy előteret, egy közlekedőt, konyhát ,2 szobát, külön álló fürdőt és WC-t. A panel-program keretében külső szigetelést kapott. Műanyag nyílászárokkal, redőnyökkel rendelkezik. Az épületen belül középső gázkonvektoros lakás, közepes méretéből, valamint elosztásából adódóan kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Burkolatok tekintetében, a szobák laminált parkettával fedettek, a többi helység minőségi hideg burkolattal rendelkezik.  Az erkélyről és a szobákból panorámás kilátás nyílik a környék nyugodt, családi házas övezetére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése