404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Prohászka
    82 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VASÚTÁLLOMÁS közelében, ELADÓ egy újszerű állapotú 81 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 1+3 szobás erkélyes lakás. A 2019-ben épített társasház 3. emeletén található a lakás. Az épületben lift üzemel. Kültéri parkolóhely és mélygarárázsban lévő beálló tartozik hozzá. Akadálymentesített közlekedés megoldott. A lakópark közepén a lakók számára kialakított park illetve játszótér található. A lakópark csendes, zöld környezetben, a vasútállomástól pár percre helyezkedik el és a belváros is sétálva megközelíthető. - Nappali + 3 szoba - Fűtése egyedi gázfűtés, Bosch kazánnal és padlófűtéssel - Wc-vel ellátott fűrdőszba és egy különálló WC - A konyha bútorozott és gépekkel felszerelt - Légkondícionáló berendezés van minden helyiségben - Az ablakok redőnnyel vannak felszerelve. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    110 m2   |   4 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Maros-hegyen, ELADÓ egy közepes állapotú 110 nm-es , 2 emeletes TÉGLA épület (gázkonvektoros), 1. emeleti 4 szobás lakása. Maros-hegyen Több generációs családnak, vagy kisvállalkozásnak is alkalmas régi társasházi lakás és külön helyrajzi számon lévő garázsa is eladó. A fürdőszobában átkapcsolható gáz és villamyboyler (éjszakai áram) egyaránt használható. A konyha a tágas étkezőből nyílik. A nagyszobában működő cserépkályha is van. Egyéb tárolóhelyként a lakáshoz a társasházi közös tulajdonból tartozik mintegy 40 m2 padlás, valamint 25 m2 pince. A garázs külön villanyórával rendelkezik, 25 m2, két gépkocsinak is alkalmas. Padlástere és elektromosan nyitható ajtaja van, műhelyként is használható kisebb javításokra. A telken több gépkocsi parkolása is lehetséges. A közös kertben ősfás környezetben kiskertek elkülöníthetőek, locsoláshoz mintegy 4 m3 víztartalmű ciszterna van. A bejárati kapu távirányítóval működik, a kertben úgy a gyermekek számára mint idősebbeknek biztonságos játékra és pihenésre van lehetőség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    47 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy JÓ  állapotú 47 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2 szobás ERKÉLYES lakás. Az épület hőszigetelése már megtörtént, műanyag nyílászárók lettek beépítve.  Fás, parkos az épület környezete. Nyugodt környék. Eladó Tóvárosi magas földszinti lakás. A lakásban hűtő/fűtő klíma található, a villamos és vízvezetékek felújítottak. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély, illetve pincerész közös tárolóban.  A lakóközösség csendes, kulturált, a lépcsőház tiszta, rendezett. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (COOP, ALDI, LIDL, SPAR), iskola, óvoda percek alatt elérhetőek. A belváros 10 perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület
    116 m2   |   6 Szoba   |   3. Emelet
    Eladásra kínálunk Budapest VI. kerületében egy 6 szobás felújított lakást. A társasház nemrég lett felújítva, AIRBNB  engedélyezett. Az ingatlan: -egy amerikai konyhás nappalival -5 hálószobával és -2 fürdőszobával rendelkezik.   Kiváló közlekedés Troli : 72, 73, 76 Busz: 105, Metró: M1 Éjszakai: 979. 979A
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Víziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSI ltp, ELADÓ egy átlagos állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti franciaerkélyes 1+3 félszobás lakása.  Az ingatlan tágas, világos, jó elrendezésű. A lakás nappali, étkező, 3 félszoba, konyha, fürdő, WC helyiségekből áll. A panelprogram részeként az épület külső szigetelése valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás belső elemei nem kerültek felújításra, de igazán megkímélt állapotban vannak, tetszés szerint átalakíthatóak. A lakáshoz egy kis tároló is tartozik az alagsorban. Rezsiköltség kedvező.  A közelben buszmegálló, bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár és minden fontos létesítmény elérhető. A történelmi belváros csupán pár száz méterre található. A ház körül árnyat adó fák vannak, ezért az első és a hátsó ablakokon kitekintve csendes zöldövezetben érezheti magát az itt lakó.  A ház előtt és mögött is fizetős parkoló van, de az itt lakók kedvezményes parkolási lehetőséget kapnak.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTOTT  állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 5. emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   A lakás 4 éve teljes felújításon esett át, cseréltek a víz illetve villanyvezetékek, nyílászárók, radiátorok. Az összes ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A konyhában beépített Bosch mosogatógép, Elektrolux öntisztító sütő, wok égős főzőlap, kihúzható szagelszívó szolgálja a kényelmet. Az előszobában óriási tolóajtós gardróbszekrény található. A lakáshoz tartozik egy külön ajtóval elválasztott 18 m2-es előtér (a szomszéddal közös használatú), illetve egy pince is. Elhelyezkedése kiváló: 150 méteren belül óvoda, bölcsőde, buszmegállók (14, 22, 23, 43, 44, 16, 17, 24, 25-ös buszok), Spar, Coop, gyógyszertár, orvosi rendelők, kisbolt, zöldséges, pékség, gyorsétterem, trafikok, virágbolt, fodrászat, kozmetika, ruajavító stb. 5 peces sétával pedig elérhető az Interspar, Dm, Obi, Foxpost. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Családi ház, Székesfehérvár Feketehegy
    136 m2   |   980 m2 Telek   |   4 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON FEKETEHEGYEN,  ELADÓ egy 136 nm-es, felújított 4 szobás CSALÁDIHÁZ .   136 m2 alapterületű, részben felújított, kétszintes, nappali + 4 hálószobás családi ház Feketehegyen. A telek mérete 980 m2, elhelyezkedése pedig különleges, csendes környékről van szó, miközben bolt, posta és mindkét feketehegyi busz megállója 2-5 perc sétával elérhető. A földszint teljeskörű felújításon esett át. Itt kapott helyett a 35 m2-es nappali, egy hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, vendégmosdó, konyha és egy külön étkező/előtér. Az emeletre széles lépcsősor vezet, amely még felújítandó állapotú. Az építőanyag nagyrészt már a házban van hozzá. Itt 1 nagy és két kisebb szoba található, illetve egy további helyiség, amelyben az emeleti fürdőszobát tervezték kialakítani. Saját részre tervezték a felújítást, ezért minden minőségi alapanyagokból és szakszerűen készült. A ház 1988-ban épült. A felújítás során a víz- és villanyvezetékek, radiátorok, gázkazán, külső és belső nyílászárók is cserélve lettek, továbbá a tavalyi évben 10 cm-es grafitos hőszigetelést, új színezést és lábazatot, valamint tetőfelújítást kapott a ház. A pincében gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is található, mindegyiket rendszeresen használják. A nappali klimatizált, amely szinte az egész földszintet lehűti. A kert igényesen kialakított, funkcionális terekre osztott. A ház háta mögött helyet kapott egy 3 állásos kocsibeálló. Az idevezető út zúzottköves, térkövezésre lett előkészítve. Két hatalmas diófán kívül, számos gyümölcsfa és rengeteg virágágyás található a kertben. Az öntözőrendszer csövezése is előkészítve van már. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt. Tehermentes, 1 hónapon belül megoldható a kiköltözés. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    83 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON az TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN , ELADÓ egy jó állapotú 83 nm-es , TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás lakása.      A történelmi belvárosban színház és a virágóra mellett található a lakás. A ház műemlék épület, nagyon jó állapotban. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. 2 nagy szoba, az egyik galériázva, fürdő wc külön, nagy előszoba, konyha és külön kamra. A lakáshoz tartozik pince és padlás is. A térköves udvarban gépkocsi beállás lehetséges. A lakás cirkó fűtéssel rendelkezik, valamint hűtő-fűtő klímával van felszerelve. A fürdőszobában elektromos törölközőszárító van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    50 m2   |   2 Szoba   |   9. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 50 nm-es, 10 emeletes PANEL épület , 9 EMELETI 2 szobás erkélyes lakás. A lakás 10.emeletes társasházi lakás, jò minőségű és állapotú műanyag nyílászárók és redőnyös az épület panelprogramon átesett szigetelt.  A lakás csendes, kifejezetten kellemes környezetben található, szomszédságban iskola, park, játszótér, kondipark, boltok a közelben Spar, Lidl, Aldi is 3 perces sétával elérhető. Gyógyszertár, orvosi rendelők,zöldséges, pékség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése