404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Víziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSI ltp, ELADÓ egy átlagos állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti franciaerkélyes 1+3 félszobás lakása.  Az ingatlan tágas, világos, jó elrendezésű. A lakás nappali, étkező, 3 félszoba, konyha, fürdő, WC helyiségekből áll. A panelprogram részeként az épület külső szigetelése valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás belső elemei nem kerültek felújításra, de igazán megkímélt állapotban vannak, tetszés szerint átalakíthatóak. A lakáshoz egy kis tároló is tartozik az alagsorban. Rezsiköltség kedvező.  A közelben buszmegálló, bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár és minden fontos létesítmény elérhető. A történelmi belváros csupán pár száz méterre található. A ház körül árnyat adó fák vannak, ezért az első és a hátsó ablakokon kitekintve csendes zöldövezetben érezheti magát az itt lakó.  A ház előtt és mögött is fizetős parkoló van, de az itt lakók kedvezményes parkolási lehetőséget kapnak.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSBAN, ELADÓ egy ÁTLAGOS  állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 4. emeleti 1+3 szobás lakása. A lakás K-Ny tájolású napfényes, csendes otthon, mely magába foglal egy hatalmas nappalit, és három félszobát ( 1 egyedi és 2 ikerhálófülkét, mely akár át is alakítható ajtó áthelyezéssel 2 db egyedi hálószobává), egy előszoba-közlekedőt, egy konyhát, étkezőt, fürdőszobát és külön álló mellékhelyiséget. Otthon melegét távhő biztosítja, a lakás kedvező rezsivel rendelkezik, mivel a ház panelprogramban részt vett, jó minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, külső falazat és a tető is szigetelést kapott. Ingatlanhoz tartozik külön leválasztott pincerész, közös babakocsi tároló, közös villanyóra szekrény. Kiváló lehetőség kisgyermekes családoknak, mivel az ingatlan nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, minden közelben! Iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegállók, boltok, gyógyszertár, parkok, egyaránt pár perc alatt elérhetők. Történelmi belváros pár perc sétával elérhető. Lépcsőház, csendes, tiszta, kulturált. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    47 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy JÓ  állapotú 47 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2 szobás ERKÉLYES lakás. Az épület hőszigetelése már megtörtént, műanyag nyílászárók lettek beépítve.  Fás, parkos az épület környezete. Nyugodt környék. Eladó Tóvárosi magas földszinti lakás. A lakásban hűtő/fűtő klíma található, a villamos és vízvezetékek felújítottak. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély, illetve pincerész közös tárolóban.  A lakóközösség csendes, kulturált, a lépcsőház tiszta, rendezett. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (COOP, ALDI, LIDL, SPAR), iskola, óvoda percek alatt elérhetőek. A belváros 10 perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ közepes állapotú 37 nm-es, 4 emeletes PANEL épület , 4 emeleti 1 szobás erkélyes lakás. Az épület közelében iskola, óvoda, több bolt és hipermarket található, a fő közlekedési utcák zaja nem hallatszik be a lakásba. Bevásárló központ, piac, buszpályaudvar, sport központok, zöldövezeti park 5-10 perces sétával elérhetőek. Az épület külső szigetelést kapott, a nyílászárók újak. A bejárati ajtó biztonsági rendszerrel ellátott. A lépcsőház tiszta rendezett. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Királykút
    62 m2   |   2 + 1 Szoba   |   Magasföldszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KIRÁLYKÚTON, ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2+1 szobás erkélyes lakás.   A ház liftes, jól karbantartott a lépcsőház, a panelprogramos épületben a nyílászárók cseréje is megtörtént. Távfűtéses. A tágas, világos, jó elrendezésű lakás magába foglal egy konyhát, fürdőszobát, külön wc-t, nappalit hallal, és két külön bejáratú hálószobát. A kisebbik szobából nyílik az erkély (beépítve). Az ablakokból egyik oldalon egy szép zöld térre látni, a másik fronton pedig egy parkolóra/játszótérre. A lakás jó állapotú, beköltözésre alkalmas. A környék: Társasházas övezet, remek infrastruktúrával rendelkezik: gyógyszertár, iskola, orvos, kisebb szolgáltató egységek, bolt és park található mindössze 5 perc sétára. Kiváló közlekedés, közel a buszmegálló, ingyenes parkolóhelyek az épület előtt és mögött. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület
    113 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
    Eladó 3. emeleti Dunára néző lakás a DunaPest rezidenciákban. Jelenleg iródának kialakított, de könnyedén módosítható a belső kialakítás. 3 teremgarázs is megvásárólható a lakáshoz. Áruk 10M FT/db.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ jó állapotú 37 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épület , 1 földszinti 1 szobás lakás. Horog házban 2016-ban épült földszinti stúdió lakás eladó. Frissen festve és frissen minősegi parkettával burkolva. Gépesített konyha (elektromos tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép) Nagy beépített szekrény Nagy konyha szekrény Konyha pulthoz épített étkező. Gáz nincs a házban. Távfűtés Klíma Fürdőszoba alsó és tükrös felső szekrénnyel Nagyon alacsony rezsi. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület Akácfa u.
    72 m2   |   2 + 1 Szoba   |   1. Emelet
    AKÁCFA UTCÁBAN LAKÁS ELADÓ KÍVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG AIRBNB-NEK! A VII. kerület szívében, Belső-Erzsébetvárosban kínáljuk megvételre ezt a 2 külön apartmanból álló, teljeskörűen felújított, befektetésnek kitűnő, 72 m2-es ingatlant! Az ingatlanról röviden: - 2 külön apartman - 72 m2 - pár éve teljeskörűen felújított - kiváló infláció kivédő befektetés - Airbnb-re tökéletes választás, jelenleg meglévő és működő engedéllyel Az ingatlan jelenleg 2 külön apartmanra van felbontva, egy kisebb 31 és egy nagyobb 41 m2-es 1 szobás lakásra. Lakrészek külön bejárattal rendelkeznek, jelenleg mind a kettő bérbe van adva. 3-4 éve zajlott le egy igényes teljes körű felújítás. Ennek keretében történt meg a fűtés korszerüsítés, a csövek, vezetékek cseréje és a klíma beszerelés is, teljesen gépesített. Mindkét lakásban tágas nagypolgári nappali és háló van, külön-külön konyha és fürdőszoba. Szobák fa parkettával, a többi helyiség pedig hidegburkolattal lett burkolva. A konyhák minden géppel felszereltek és az ár részét képezik.  Ez az ingatlan páratlan befektetési lehetőséget kínál, akár rövid, akár hosszútávú kiadásban gondolkozik! Ha valaki hosszútávú kiadásban gondolkozik, mint befektetésnek, vagy Airbnb-n, arra kitűnő lehetőség és azonnal működtethető, a buli negyed szívében. De ha saját részre szeretné használni, és két egymás mellett lévő lakást keres, és szereti a városi életet, annak is mindenképpen ajánlott. A házból kilépve számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség, gyógyszertár, éttermek vannak , és  pár percre van  a Klauzál téri vásárcsarnok. Ha nyugott estét szeretnél, akkor ebben a  lakásban azt is megtalálod, mert  az ablakok profin vannak szigetelve, így pihenésre, és otthoni munkának egyaránt alkalmas.  Közlekedés szempontjából kitűnő, busz, metró, villamos, pár perc sétára elérhető a közelben. ÉPÜLET JELLEMZŐI Az épület egy 1898-ben Révész Sámuel és Kollár Lajos tervei alapján épült 4 emeletes szecessziós bérház Rakovszky Antal földbirtokos, cs. és kir. kamarás megrendelésére épült. Az első és a második emelet magasságában nagyméretű kovácsoltvas erkélyek láthatók, a földszinten félköríves záródású üzletnyílások és kapubejáró, gazdagon díszített eredeti fakapuval. Állapota átlagosnak mondható, de a ház nagy összegű megtakarítással rendelkezik. Lakói tisztaság és rendszerető emberek, ez látszik is az épületbe lépve.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    44 m2   |   1 + 1 Szoba   |   6. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a SKÁLA közelében, ELADÓ egy átlagos állapotú 44 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 6. emeleti 1 szobás erkélyes lakás.    Kiválóan alkalmas befektetésnek, mert könnyen kiadható. REMEK OTTHON lehet FIATALOKNAK, mert pár perc sétával szinte minden elérhető. Közel van a belváros, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és a gyógyszertár is. A lépcsőház energetikai szempontból teljesen felújított, a karbantartás folyamatos nem elhanyagolt, tiszta, rendezett. A lakás állapota átlagos, a rezsi alacsony. A környék infrastruktúrája kétségkívül kiváló, pár perces sétára megtalálható szinte minden fontosabb intézmény, változatos profilú boltok, vendéglátó egységek, gyógyszertár, játszótér stb. Több bölcsőde, óvoda és általános iskola is séta távolságon belül van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    100 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BREGYÓ KÖZELÉBEN, ELADÓ egy jó állapotú 100 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás erkélyes lakása. Székesfehérvér kedvelt, nyugodt csendes részén, a Bregyó Sportcentrumhoz közel, 24 lakásos társasházban, egy 3 lakásos lépcsőház 1. emeletén található. Az utcában a parkolás nem fizetős. Az ingatlan 2000-ben került átadásra. A 30-as Porotherm falazat 14 cm-es hőszigeteléssel ellátott, a Kömmerling külső nyílászárókat Low-E 1,1 u értékű üveggel szerelték. Külön hrsz-on szerepel az opcionálisan megvásárolható földszinti garázs, mely a lépcsőházi bejárat mellett található és a garázsból külön ajtó vezet a lépcsőházba. Fűtés-melegvíz: központi (radiátoros) fűtés 1db új kondenzációs Bosch gázkazánnal, melegvíz 100 literes melegvíztárolóból (folyamatos vagy időszakosra kapcsolható cirkulációval /azonnali melegvíz a vételi helyeken). A társasház lakásaiban folyamatosan cserélik le a régi kazánokat, ebben a lakásban ez a napokban megtörtént. Tájolás: É-K – D-Ny Víz: önálló méréssel Villany: 3x16 A Belmagasság: 276 cm Helyiségek/beosztás (jelenleg): -Konyha - étkező - nappali: 60 m2 -spájz: 1 m2 -szoba: 11 m2 -fürdőszoba (jacuzzi kád, mosdó, wc, bidé): 11 m2 -gardrób: 3 m2 -háztartási helyiség: 3 m2 -kazánház (melegvíztároló + wc): 3 m2 -közlekedő: 9 m2 Összesen: 100 m2 + Erkély: 6 m2 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése