404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    54 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Széchenyi utcában, ELADÓ egy JÓ állapotú 54 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 2 szobás erkélyes lakás. A lakás a történelmi belváros szomszédságában, a Széchenyi utcában 4 emeletes társasház harmadik emeletén található. Összességében 66m2+ 8m2 erkély. Alapterülete 54m2, plusz ehhez még tartozik egy 12m2 méretű előszoba és egy 8m2 méretű erkély, mely csendes, zöld területre néz, itt parkolók és játszótér található. A lakáshoz tartozik egy zárt belső udvari parkoló. A lakás teljes felújításon esett át. Helyiségek: Előszoba (12m2), ez alkalmas kerékpárok tárolására is valamint egy része spajzként is funkcionálhat. A konyha teljes szélességében 2.6m új konyhabútor, gránit mosogatóval, új páraelszívóval, valamint gáz főzőlappal és elektromos sütővel rendelkezik. A nagyobbik szobában egy split hűtő/fűtő klíma található, valamint parketta, ez újra lett lakkozva. A kisebbik szoba laminált lapokkal burkolt. A fürdőszoba új fürdőkádat, mosdót és csaptelepet kapott. A WC külön helyiségben található. A lakás fűtése konvektor. Minden helyiség mosható fehér festékkel lett kifestve. Minden világítótest LED fényforrással rendelkezik, valamint 5db új világítótest került felszerelésre. Az összes konnektor és világítás kapcsoló új. Az épület hőszigetelt, a nyílászárók újak. A konyha, a külső és belső folyosók valamint a fürdőszoba, WC és az erkély járólappal burkolt. A belváros és az autóbusz pályaudvar 10 percnyi sétára, a vasútállomás 15 perces sétával elérhető. Pár lépésre konditerem, élelmiszerbolt, buszmegálló és általános iskola található.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egy helyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.          
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület , Kálvin tér
    87 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    Kálvin téren, sétálóutcára néző, legfelső emeleti, luxus igénnyel felújított, egyedi tervezésű bútorokkal felszerelt saroklakás eladó.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    83 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON az TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN , ELADÓ egy jó állapotú 83 nm-es , TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás lakása.      A történelmi belvárosban színház és a virágóra mellett található a lakás. A ház műemlék épület, nagyon jó állapotban. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. 2 nagy szoba, az egyik galériázva, fürdő wc külön, nagy előszoba, konyha és külön kamra. A lakáshoz tartozik pince és padlás is. A térköves udvarban gépkocsi beállás lehetséges. A lakás cirkó fűtéssel rendelkezik, valamint hűtő-fűtő klímával van felszerelve. A fürdőszobában elektromos törölközőszárító van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület
    113 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
    Eladó 3. emeleti Dunára néző lakás a DunaPest rezidenciákban. Jelenleg iródának kialakított, de könnyedén módosítható a belső kialakítás. 3 teremgarázs is megvásárólható a lakáshoz. Áruk 10M FT/db.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    54 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 54 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1. emeleti 2 szobás ERKÉLYES lakása.   Szfvár, központjához közel frekventált helyen egy első emeleti erkélyes lakás 2 szoba, wc-fürdő külön. Panel programon átteset, szigetelt nyílászárókkal. Buszpályaudvar 5 perc séta. Iskola, óvoda, spar, lidl közvetlen közelben. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Lövölde
    108 m2   |   4 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a LÖVÖLDÉN, ELADÓ egy átlagos állapotú 108 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épületben, 5 emeleti 4 szobás lakás.   Csendes lépcsőházban lévő, panelprogramban részt vett, műanyag ablakos, redőnyös, 4 szobás, lakáson belül két szint található. A lakásban egyedi fűtés, gáztűzhely, lamináltpadlós nagyszoba, lamináltpadlós hálószobák, a többi helyiségben hidegburkolat teszi élhetővé a mindennapokat. 2 fürdőszobás és a wc-k egy helységben találhatók.  Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, iskolák, spar, coop, minden karnyújtásnyira található.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTOTT  állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 5. emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   A lakás 4 éve teljes felújításon esett át, cseréltek a víz illetve villanyvezetékek, nyílászárók, radiátorok. Az összes ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A konyhában beépített Bosch mosogatógép, Elektrolux öntisztító sütő, wok égős főzőlap, kihúzható szagelszívó szolgálja a kényelmet. Az előszobában óriási tolóajtós gardróbszekrény található. A lakáshoz tartozik egy külön ajtóval elválasztott 18 m2-es előtér (a szomszéddal közös használatú), illetve egy pince is. Elhelyezkedése kiváló: 150 méteren belül óvoda, bölcsőde, buszmegállók (14, 22, 23, 43, 44, 16, 17, 24, 25-ös buszok), Spar, Coop, gyógyszertár, orvosi rendelők, kisbolt, zöldséges, pékség, gyorsétterem, trafikok, virágbolt, fodrászat, kozmetika, ruajavító stb. 5 peces sétával pedig elérhető az Interspar, Dm, Obi, Foxpost. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    49 m2   |   2 Szoba   |   Magasföldszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTANDÓ állapotú 49 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti  2 szobás lakás.   A ház panelprogramon átesett, kapott szigetelést.  A lakás teljes felújítást igényel.  Lakás helyiségei: - előszoba - fürdő - wc - konyha - kisszoba - nagyszoba  Környék: A belváros közelsége miatt kedvelt környék. Közelben pár percre van az OBI és az INTERSPÁR nagy bevásárló áruházak. Itt nem csak a helyi járatos autóbuszok, hanem a távolsági járatok is megállnak. A vasútállomás csak 10 percre van gyalogosan. Vasútállomás és a belváros pár perc sétára található. Ház körül a parkolás fizetős. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    100 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BREGYÓ KÖZELÉBEN, ELADÓ egy jó állapotú 100 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás erkélyes lakása. Székesfehérvér kedvelt, nyugodt csendes részén, a Bregyó Sportcentrumhoz közel, 24 lakásos társasházban, egy 3 lakásos lépcsőház 1. emeletén található. Az utcában a parkolás nem fizetős. Az ingatlan 2000-ben került átadásra. A 30-as Porotherm falazat 14 cm-es hőszigeteléssel ellátott, a Kömmerling külső nyílászárókat Low-E 1,1 u értékű üveggel szerelték. Külön hrsz-on szerepel az opcionálisan megvásárolható földszinti garázs, mely a lépcsőházi bejárat mellett található és a garázsból külön ajtó vezet a lépcsőházba. Fűtés-melegvíz: központi (radiátoros) fűtés 1db új kondenzációs Bosch gázkazánnal, melegvíz 100 literes melegvíztárolóból (folyamatos vagy időszakosra kapcsolható cirkulációval /azonnali melegvíz a vételi helyeken). A társasház lakásaiban folyamatosan cserélik le a régi kazánokat, ebben a lakásban ez a napokban megtörtént. Tájolás: É-K – D-Ny Víz: önálló méréssel Villany: 3x16 A Belmagasság: 276 cm Helyiségek/beosztás (jelenleg): -Konyha - étkező - nappali: 60 m2 -spájz: 1 m2 -szoba: 11 m2 -fürdőszoba (jacuzzi kád, mosdó, wc, bidé): 11 m2 -gardrób: 3 m2 -háztartási helyiség: 3 m2 -kazánház (melegvíztároló + wc): 3 m2 -közlekedő: 9 m2 Összesen: 100 m2 + Erkély: 6 m2 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése