404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    47 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy JÓ  állapotú 47 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2 szobás ERKÉLYES lakás. Az épület hőszigetelése már megtörtént, műanyag nyílászárók lettek beépítve.  Fás, parkos az épület környezete. Nyugodt környék. Eladó Tóvárosi magas földszinti lakás. A lakásban hűtő/fűtő klíma található, a villamos és vízvezetékek felújítottak. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély, illetve pincerész közös tárolóban.  A lakóközösség csendes, kulturált, a lépcsőház tiszta, rendezett. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (COOP, ALDI, LIDL, SPAR), iskola, óvoda percek alatt elérhetőek. A belváros 10 perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    49 m2   |   2 Szoba   |   Magasföldszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTANDÓ állapotú 49 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti  2 szobás lakás.   A ház panelprogramon átesett, kapott szigetelést.  A lakás teljes felújítást igényel.  Lakás helyiségei: - előszoba - fürdő - wc - konyha - kisszoba - nagyszoba  Környék: A belváros közelsége miatt kedvelt környék. Közelben pár percre van az OBI és az INTERSPÁR nagy bevásárló áruházak. Itt nem csak a helyi járatos autóbuszok, hanem a távolsági járatok is megállnak. A vasútállomás csak 10 percre van gyalogosan. Vasútállomás és a belváros pár perc sétára található. Ház körül a parkolás fizetős. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    52 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy átlagos állapotú 52 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti 2 szobás lakás.   A háztömb részt vett a panelprogramban, műanyag ablakok, ablakokon új redőnyök és szúnyoghálók. Új modern fém biztonsági bejárati ajtó . Új led világítás mindenhol, új fürdőszoba szekrény, új mosdó és mosogató csaptelep . Pincében közös tároló lehetőség. 32 Amper a lakásban, új elektromos elosztó szekrény Azonnal költözhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület
    49 m2   |   1 Szoba   |   1. Emelet
    ÚJLIPÓTVÁROSBAN, A SZENT ISTVÁN KÖRÚTON a Vígszínházra néző, fiatalos, barátságos, napfényes lakás várja új tulajdonosát. A ház szép, műemlék jellegű, liftes, a lakás beköltözhető, 49 nm-es, nappalinak és hálónak egyaránt helyet adó nagy szobával, étkezővel, beépített konyhabútorral - benne van az árban! -, kamrával, a tároláshoz pincével. A kiváló közlekedésnek (2-es, 4-es, 6-os villamos, a Nyugati pályaudvarnál 3-as metró, buszok) köszönhetően a város minden fontos pontja - az egyetemek is! - könnyedén elérhetők. Központi elhelyezkedése miatt a lakás kiadásra, befektetésnek vagy irodának is kiválóan alkalmas.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Víziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSI ltp, ELADÓ egy átlagos állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti franciaerkélyes 1+3 félszobás lakása.  Az ingatlan tágas, világos, jó elrendezésű. A lakás nappali, étkező, 3 félszoba, konyha, fürdő, WC helyiségekből áll. A panelprogram részeként az épület külső szigetelése valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás belső elemei nem kerültek felújításra, de igazán megkímélt állapotban vannak, tetszés szerint átalakíthatóak. A lakáshoz egy kis tároló is tartozik az alagsorban. Rezsiköltség kedvező.  A közelben buszmegálló, bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár és minden fontos létesítmény elérhető. A történelmi belváros csupán pár száz méterre található. A ház körül árnyat adó fák vannak, ezért az első és a hátsó ablakokon kitekintve csendes zöldövezetben érezheti magát az itt lakó.  A ház előtt és mögött is fizetős parkoló van, de az itt lakók kedvezményes parkolási lehetőséget kapnak.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    141 m2   |   3 Szoba   |   Félemelet
    Belvárosi tágas lakás! A Palotanegyedben, a Kálvin tér mellett három szobás, felújított, 141 nm-es, tágas nagypolgári lakás eladó. Lakásról: Tulajdoni lap szerint 141 nm-es lakás nagy belmagassága adja a tágas életérzést. Helyiségei: – Nappali 40 nm-es – 2 hálószoba – konyha – étkező – kamra – fürdőszoba – közlekedő Az esztétikai felújítás mellett cserélve lett a teljes fűtési rendszer, víz és elektromos rendszer is. Fűtése: új, energiatakarékos kondenzációs gáz cirkó kazán, lapradiátoros hő-leadókkal, új egyéni kémény kivezetéssel a tető fölé. A 60-80 cm vastag falaknak köszönhetően a lakás temperált, nyáron jól tartja a hűvös hőmérsékletet, télen pedig a meleget, így a fűtési költségek minimálisak. Méret: 141 nm Belmagasság: 4,1 m Tájolás: DNY Fűtés: gázcirkó (új) Állapot: felújított Nézet: utcai Társasház szintjei: 4 emeletes Emelet: magasföldszint Közös költség: 32.580,-Ft (231 Ft/hó/nm, ami tartalmazza a szemétszállítást, ház napi karbantartását és a felújítási alapot) Társasház: A Kálvin tértől pár perc sétára, az Üllői úton található téglaépítésű társasház jó állapotban van. A lakás a magasföldszinten található, 12 lépcsőfok vezet fel egy két lakást magában foglaló részhez. Itt található egy zárható ajtóval ellátott előrész, melyet a két lakás használhat csak, és ebből nyílnak a lakások. A ház lakóközössége kiváló, rövid távú lakáskiadás nem tiltott a ház Szervezeti és Működési Szabályzata szerint. A házban nincs önkormányzati lakás. Környezet: A Kálvin-tér és a Belváros közelsége miatt kedvelt környék azoknak, akik szeretik a város lüktető életét, a jó tömegközlekedést, a közelben lévő egyetemek miatt a lakás jó kiadhatóságát. Az ingatlan per, teher és igénymentes. A vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. A szépen felújított, nagy belmagassággal, nagy terekkel ellátott nagypolgári lakást azoknak ajánlom, akik szeretik a polgári életérzést. Kiváló egy család számára. Továbbá ajánlom ügyvédi, közjegyzői és egyéb irodának, orvosi rendelőnek is nagyon megfelelő.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ közepes állapotú 37 nm-es, 4 emeletes PANEL épület , 4 emeleti 1 szobás erkélyes lakás. Az épület közelében iskola, óvoda, több bolt és hipermarket található, a fő közlekedési utcák zaja nem hallatszik be a lakásba. Bevásárló központ, piac, buszpályaudvar, sport központok, zöldövezeti park 5-10 perces sétával elérhetőek. Az épület külső szigetelést kapott, a nyílászárók újak. A bejárati ajtó biztonsági rendszerrel ellátott. A lépcsőház tiszta rendezett. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület Külső-Terézváros – Diplomatanegyed
    72 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    Andrássy út, Hősök tere közelében eladó egy 24 lakásos, 2 emeletes társasház 1 emeletén levő 70 nm-es lakás. 10 nm galéria és 4 nm erkély is tartozik a lakáshoz. A lakás újonnan, teljes körűen fel lett újítva. Minőségi anyagok lettek beépítve. /Víz, gáz, fűtés, villany, fa nyílászárók, hideg burkolatok, tölgy parketta, hőszigetelt alumínium redőny, galéria/ A lakásba belépve az előszobába jutunk, innen balra nyílik a 2 félszoba. Egyik ablakos, a másik erkélyajtós, innen az erkélyre jutunk. A lépcsőházból is megközelíthető az erkély. Mindkét szoba galériás. Előszobában jobbra haladva nyílik a zuhanyzós, mosdós fürdőszoba. Mellette jobbra a WC, utána a mosókonyha. Itt kapott helyet a gépészet, Viessmann kombi cirkó és a tartalék villany boyler. Jelenleg úgy van programozva, hogy a cirkó adja a meleg vizet, de igény esetén átállítható éjszakai árammal működő villany boylerre. Előszoba jobb felén található az amerikai konyha. Jelenleg a konyhabútor korpusza lett kialakítva, gáz főzőlap, elektromos sütő és mosogatótálca be van építve, használható. Belsőépítész lévén a konyhabútorát megtervezem, ha igénye van rá. Innen nyílik egy tágas nagy szoba. Az utóbbi két helység a Szondi utcára néz, DK tájolású. A két fél szoba DNY fekvésű, a belső udvarra néz. A szobák parkettásak, a vizes helységek, ill. előszoba járólapos. A lakás napfényes, világos.   A belváros 10 percre van. A közlekedés jó. Közelben az alábbi BKK járatok vannak: troli 72,75,79. busz 105, 20,30, és az M1 metró. Ideális gyermekes családnak, de családalapítás előtt állóknak, vagy diákoknak is. CSOK idén még igényelhető rá.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Királykút
    62 m2   |   2 + 1 Szoba   |   Magasföldszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KIRÁLYKÚTON, ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2+1 szobás erkélyes lakás.   A ház liftes, jól karbantartott a lépcsőház, a panelprogramos épületben a nyílászárók cseréje is megtörtént. Távfűtéses. A tágas, világos, jó elrendezésű lakás magába foglal egy konyhát, fürdőszobát, külön wc-t, nappalit hallal, és két külön bejáratú hálószobát. A kisebbik szobából nyílik az erkély (beépítve). Az ablakokból egyik oldalon egy szép zöld térre látni, a másik fronton pedig egy parkolóra/játszótérre. A lakás jó állapotú, beköltözésre alkalmas. A környék: Társasházas övezet, remek infrastruktúrával rendelkezik: gyógyszertár, iskola, orvos, kisebb szolgáltató egységek, bolt és park található mindössze 5 perc sétára. Kiváló közlekedés, közel a buszmegálló, ingyenes parkolóhelyek az épület előtt és mögött. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Köfém lakótelep
    62 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KÖFÉM LTP.-en , ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 4 emeletes PANEL épület, 4. emeletén 1+3 szobás lakás. A lakás jó elrendezésének köszönhetően kialakításra került egy közlekedő így a nappali egy privát térré lett alakítva a szobáktól elszeparálva. A helyiségekben laminált padló és járólap található. A fürdő és a wc külön helységben található. A konyha az átmenő részen van elhelyezve, ezen lakástípusokra jellemzően.  Csendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbusz-megállóhoz közel. Kisebb szolgáltató egységek, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő a közelben mind megtalálható. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése