404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    44 m2   |   1 + 1 Szoba   |   6. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a SKÁLA közelében, ELADÓ egy átlagos állapotú 44 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 6. emeleti 1 szobás erkélyes lakás.    Kiválóan alkalmas befektetésnek, mert könnyen kiadható. REMEK OTTHON lehet FIATALOKNAK, mert pár perc sétával szinte minden elérhető. Közel van a belváros, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és a gyógyszertár is. A lépcsőház energetikai szempontból teljesen felújított, a karbantartás folyamatos nem elhanyagolt, tiszta, rendezett. A lakás állapota átlagos, a rezsi alacsony. A környék infrastruktúrája kétségkívül kiváló, pár perces sétára megtalálható szinte minden fontosabb intézmény, változatos profilú boltok, vendéglátó egységek, gyógyszertár, játszótér stb. Több bölcsőde, óvoda és általános iskola is séta távolságon belül van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    83 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON az TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN , ELADÓ egy jó állapotú 83 nm-es , TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás lakása.      A történelmi belvárosban színház és a virágóra mellett található a lakás. A ház műemlék épület, nagyon jó állapotban. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. 2 nagy szoba, az egyik galériázva, fürdő wc külön, nagy előszoba, konyha és külön kamra. A lakáshoz tartozik pince és padlás is. A térköves udvarban gépkocsi beállás lehetséges. A lakás cirkó fűtéssel rendelkezik, valamint hűtő-fűtő klímával van felszerelve. A fürdőszobában elektromos törölközőszárító van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    49 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Király soron, ELADÓ egy jó állapotú 49 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 4. emeleti 2 szobás lakása. Székesfehérváron a belváros közeli Királysoron, négy emeletes társas házban a negyedik emeleten, 2 szobás, francia erkélyes 49nm lakás eladó. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos a fürdőszoba és a WC külön helyiségben. A lakás átlagos állapotú, karbantartott. A fűtést, és meleg vízet a távhő szolgáltatja, egyedi mérővel felszerelt radiátorok. Belső felújítása 10 évvel ezelőtt történt, hőszigetelt, műanyag ablakok. Fenntartása olcsó, alacsony rezsivel! A lakás legnagyobb előnye kitűnő állapotán túl központi elhelyezkedése, hiszen a környéken szinte minden szolgáltatás elérhető. Buszmegálló a társasház előtt, bolt szintén, korház 10 perc gyalog, a belváros 15 perc sétányira van. Óvoda és iskola is van a közelben, így családok számára is ideális választás lehet. A lakás per és tehermentes, szerződéskötést követően azonnal birtokba vehető. Nyugodt, csendes lépcsőház, bárkinek szívemből ajánlom, akár befektetésre, akár saját lakhatás céljára vásárolja, egészen biztosan elégedett tulajdonosa lesz. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület
    49 m2   |   1 Szoba   |   1. Emelet
    ÚJLIPÓTVÁROSBAN, A SZENT ISTVÁN KÖRÚTON a Vígszínházra néző, fiatalos, barátságos, napfényes lakás várja új tulajdonosát. A ház szép, műemlék jellegű, liftes, a lakás beköltözhető, 49 nm-es, nappalinak és hálónak egyaránt helyet adó nagy szobával, étkezővel, beépített konyhabútorral - benne van az árban! -, kamrával, a tároláshoz pincével. A kiváló közlekedésnek (2-es, 4-es, 6-os villamos, a Nyugati pályaudvarnál 3-as metró, buszok) köszönhetően a város minden fontos pontja - az egyetemek is! - könnyedén elérhetők. Központi elhelyezkedése miatt a lakás kiadásra, befektetésnek vagy irodának is kiválóan alkalmas.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület , Kálvin tér
    87 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    Kálvin téren, sétálóutcára néző, legfelső emeleti, luxus igénnyel felújított, egyedi tervezésű bútorokkal felszerelt saroklakás eladó.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN a Skálához közel, ELADÓ egy jó állapotú 53 nm-es , 4 emeletes PANEL épület , 4 EMELETI 2+hall szobás lakása.   A ház kívül felújított: külső szigetelés, műanyag nyílászárók, redőny + szúnyogháló, radiátoros költségmegosztó méréssel.  A konyhában gázsütő és gázfőzőlap található. A vételárba beletartozik a konyhabútor, fürdőszobabútor és a szaniterek. A külső és belső felújításoknak köszönhetően a havi rezsiköltség alacsony. A lakóközösség kiváló, parkolóhely szinte mindig van a ház előtt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTOTT  állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 5. emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   A lakás 4 éve teljes felújításon esett át, cseréltek a víz illetve villanyvezetékek, nyílászárók, radiátorok. Az összes ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A konyhában beépített Bosch mosogatógép, Elektrolux öntisztító sütő, wok égős főzőlap, kihúzható szagelszívó szolgálja a kényelmet. Az előszobában óriási tolóajtós gardróbszekrény található. A lakáshoz tartozik egy külön ajtóval elválasztott 18 m2-es előtér (a szomszéddal közös használatú), illetve egy pince is. Elhelyezkedése kiváló: 150 méteren belül óvoda, bölcsőde, buszmegállók (14, 22, 23, 43, 44, 16, 17, 24, 25-ös buszok), Spar, Coop, gyógyszertár, orvosi rendelők, kisbolt, zöldséges, pékség, gyorsétterem, trafikok, virágbolt, fodrászat, kozmetika, ruajavító stb. 5 peces sétával pedig elérhető az Interspar, Dm, Obi, Foxpost. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fáy András lakótelep
    51 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Fáy András lakótelepen, ELADÓ egy JÓ állapotú 51nm-es, 4 emeletes TÉGLA (ZSALUS) épületben, 4. emeleti 2 szobás lakás. DNY-i tájolású, világos, jó elrendezésű lakás Székesfehérváron, a Fáy András lakótelepen. A lakás zöld övezeti környezetben, 4. emeleti, lift nélküli házban van, alapterülete: 51m2, 2 szobás, csúsztatott zsalus, erkély nélküli. A lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, mely a meleg vizet és a fűtést biztosítja, ezért a rezsi alacsony. Teljesen új inverteres klímával feleszerelt, gépesített (beépített mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, hűtő, elszívó és mosógép), részben bútorozott. A nyílászárók műanyagok. A WC külön helység, a tágas fürdőben sarokkád található. A lakóközösség csendes, kulturált. Közös tároló helység a földszinten található. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület Akácfa u.
    72 m2   |   2 + 1 Szoba   |   1. Emelet
    AKÁCFA UTCÁBAN LAKÁS ELADÓ KÍVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG AIRBNB-NEK! A VII. kerület szívében, Belső-Erzsébetvárosban kínáljuk megvételre ezt a 2 külön apartmanból álló, teljeskörűen felújított, befektetésnek kitűnő, 72 m2-es ingatlant! Az ingatlanról röviden: - 2 külön apartman - 72 m2 - pár éve teljeskörűen felújított - kiváló infláció kivédő befektetés - Airbnb-re tökéletes választás, jelenleg meglévő és működő engedéllyel Az ingatlan jelenleg 2 külön apartmanra van felbontva, egy kisebb 31 és egy nagyobb 41 m2-es 1 szobás lakásra. Lakrészek külön bejárattal rendelkeznek, jelenleg mind a kettő bérbe van adva. 3-4 éve zajlott le egy igényes teljes körű felújítás. Ennek keretében történt meg a fűtés korszerüsítés, a csövek, vezetékek cseréje és a klíma beszerelés is, teljesen gépesített. Mindkét lakásban tágas nagypolgári nappali és háló van, külön-külön konyha és fürdőszoba. Szobák fa parkettával, a többi helyiség pedig hidegburkolattal lett burkolva. A konyhák minden géppel felszereltek és az ár részét képezik.  Ez az ingatlan páratlan befektetési lehetőséget kínál, akár rövid, akár hosszútávú kiadásban gondolkozik! Ha valaki hosszútávú kiadásban gondolkozik, mint befektetésnek, vagy Airbnb-n, arra kitűnő lehetőség és azonnal működtethető, a buli negyed szívében. De ha saját részre szeretné használni, és két egymás mellett lévő lakást keres, és szereti a városi életet, annak is mindenképpen ajánlott. A házból kilépve számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség, gyógyszertár, éttermek vannak , és  pár percre van  a Klauzál téri vásárcsarnok. Ha nyugott estét szeretnél, akkor ebben a  lakásban azt is megtalálod, mert  az ablakok profin vannak szigetelve, így pihenésre, és otthoni munkának egyaránt alkalmas.  Közlekedés szempontjából kitűnő, busz, metró, villamos, pár perc sétára elérhető a közelben. ÉPÜLET JELLEMZŐI Az épület egy 1898-ben Révész Sámuel és Kollár Lajos tervei alapján épült 4 emeletes szecessziós bérház Rakovszky Antal földbirtokos, cs. és kir. kamarás megrendelésére épült. Az első és a második emelet magasságában nagyméretű kovácsoltvas erkélyek láthatók, a földszinten félköríves záródású üzletnyílások és kapubejáró, gazdagon díszített eredeti fakapuval. Állapota átlagosnak mondható, de a ház nagy összegű megtakarítással rendelkezik. Lakói tisztaság és rendszerető emberek, ez látszik is az épületbe lépve.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fecskepart
    56 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FECSKEPARTON, ELADÓ egy jó állapotú 56 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 4. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.   Az 1970-esévekben épült téglaépítésű, egyedi fűtésű komfortos lakás, 56 nm2 lakótérrel, és tárolóval rendelkezik. A lakás magába foglal egy előteret, egy közlekedőt, konyhát ,2 szobát, külön álló fürdőt és WC-t. A panel-program keretében külső szigetelést kapott. Műanyag nyílászárokkal, redőnyökkel rendelkezik. Az épületen belül középső gázkonvektoros lakás, közepes méretéből, valamint elosztásából adódóan kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Burkolatok tekintetében, a szobák laminált parkettával fedettek, a többi helység minőségi hideg burkolattal rendelkezik.  Az erkélyről és a szobákból panorámás kilátás nyílik a környék nyugodt, családi házas övezetére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése