404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    164 m2   |   5 Szoba   |   1. Emelet
    Eladó lakást kínálunk a József körúton, a Corvin negyed szomszédságában. A lakások teljes felújításra szorulnak. A lakás: 73 nm 52 millió forint B lakás: 91 nm 61 millió forint Eredetileg egy lakás volt a kettő.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület , Kálvin tér
    87 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    Kálvin téren, sétálóutcára néző, legfelső emeleti, luxus igénnyel felújított, egyedi tervezésű bútorokkal felszerelt saroklakás eladó.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    110 m2   |   4 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Maros-hegyen, ELADÓ egy közepes állapotú 110 nm-es , 2 emeletes TÉGLA épület (gázkonvektoros), 1. emeleti 4 szobás lakása. Maros-hegyen Több generációs családnak, vagy kisvállalkozásnak is alkalmas régi társasházi lakás és külön helyrajzi számon lévő garázsa is eladó. A fürdőszobában átkapcsolható gáz és villamyboyler (éjszakai áram) egyaránt használható. A konyha a tágas étkezőből nyílik. A nagyszobában működő cserépkályha is van. Egyéb tárolóhelyként a lakáshoz a társasházi közös tulajdonból tartozik mintegy 40 m2 padlás, valamint 25 m2 pince. A garázs külön villanyórával rendelkezik, 25 m2, két gépkocsinak is alkalmas. Padlástere és elektromosan nyitható ajtaja van, műhelyként is használható kisebb javításokra. A telken több gépkocsi parkolása is lehetséges. A közös kertben ősfás környezetben kiskertek elkülöníthetőek, locsoláshoz mintegy 4 m3 víztartalmű ciszterna van. A bejárati kapu távirányítóval működik, a kertben úgy a gyermekek számára mint idősebbeknek biztonságos játékra és pihenésre van lehetőség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    44 m2   |   1 + 1 Szoba   |   6. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a SKÁLA közelében, ELADÓ egy átlagos állapotú 44 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 6. emeleti 1 szobás erkélyes lakás.    Kiválóan alkalmas befektetésnek, mert könnyen kiadható. REMEK OTTHON lehet FIATALOKNAK, mert pár perc sétával szinte minden elérhető. Közel van a belváros, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és a gyógyszertár is. A lépcsőház energetikai szempontból teljesen felújított, a karbantartás folyamatos nem elhanyagolt, tiszta, rendezett. A lakás állapota átlagos, a rezsi alacsony. A környék infrastruktúrája kétségkívül kiváló, pár perces sétára megtalálható szinte minden fontosabb intézmény, változatos profilú boltok, vendéglátó egységek, gyógyszertár, játszótér stb. Több bölcsőde, óvoda és általános iskola is séta távolságon belül van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ közepes állapotú 37 nm-es, 4 emeletes PANEL épület , 4 emeleti 1 szobás erkélyes lakás. Az épület közelében iskola, óvoda, több bolt és hipermarket található, a fő közlekedési utcák zaja nem hallatszik be a lakásba. Bevásárló központ, piac, buszpályaudvar, sport központok, zöldövezeti park 5-10 perces sétával elérhetőek. Az épület külső szigetelést kapott, a nyílászárók újak. A bejárati ajtó biztonsági rendszerrel ellátott. A lépcsőház tiszta rendezett. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület Külső-Terézváros – Diplomatanegyed
    72 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    Andrássy út, Hősök tere közelében eladó egy 24 lakásos, 2 emeletes társasház 1 emeletén levő 70 nm-es lakás. 10 nm galéria és 4 nm erkély is tartozik a lakáshoz. A lakás újonnan, teljes körűen fel lett újítva. Minőségi anyagok lettek beépítve. /Víz, gáz, fűtés, villany, fa nyílászárók, hideg burkolatok, tölgy parketta, hőszigetelt alumínium redőny, galéria/ A lakásba belépve az előszobába jutunk, innen balra nyílik a 2 félszoba. Egyik ablakos, a másik erkélyajtós, innen az erkélyre jutunk. A lépcsőházból is megközelíthető az erkély. Mindkét szoba galériás. Előszobában jobbra haladva nyílik a zuhanyzós, mosdós fürdőszoba. Mellette jobbra a WC, utána a mosókonyha. Itt kapott helyet a gépészet, Viessmann kombi cirkó és a tartalék villany boyler. Jelenleg úgy van programozva, hogy a cirkó adja a meleg vizet, de igény esetén átállítható éjszakai árammal működő villany boylerre. Előszoba jobb felén található az amerikai konyha. Jelenleg a konyhabútor korpusza lett kialakítva, gáz főzőlap, elektromos sütő és mosogatótálca be van építve, használható. Belsőépítész lévén a konyhabútorát megtervezem, ha igénye van rá. Innen nyílik egy tágas nagy szoba. Az utóbbi két helység a Szondi utcára néz, DK tájolású. A két fél szoba DNY fekvésű, a belső udvarra néz. A szobák parkettásak, a vizes helységek, ill. előszoba járólapos. A lakás napfényes, világos.   A belváros 10 percre van. A közlekedés jó. Közelben az alábbi BKK járatok vannak: troli 72,75,79. busz 105, 20,30, és az M1 metró. Ideális gyermekes családnak, de családalapítás előtt állóknak, vagy diákoknak is. CSOK idén még igényelhető rá.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület
    113 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
    Eladó 3. emeleti Dunára néző lakás a DunaPest rezidenciákban. Jelenleg iródának kialakított, de könnyedén módosítható a belső kialakítás. 3 teremgarázs is megvásárólható a lakáshoz. Áruk 10M FT/db.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    47 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy JÓ  állapotú 47 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2 szobás ERKÉLYES lakás. Az épület hőszigetelése már megtörtént, műanyag nyílászárók lettek beépítve.  Fás, parkos az épület környezete. Nyugodt környék. Eladó Tóvárosi magas földszinti lakás. A lakásban hűtő/fűtő klíma található, a villamos és vízvezetékek felújítottak. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély, illetve pincerész közös tárolóban.  A lakóközösség csendes, kulturált, a lépcsőház tiszta, rendezett. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (COOP, ALDI, LIDL, SPAR), iskola, óvoda percek alatt elérhetőek. A belváros 10 perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    54 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Széchenyi utcában, ELADÓ egy JÓ állapotú 54 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 2 szobás erkélyes lakás. A lakás a történelmi belváros szomszédságában, a Széchenyi utcában 4 emeletes társasház harmadik emeletén található. Összességében 66m2+ 8m2 erkély. Alapterülete 54m2, plusz ehhez még tartozik egy 12m2 méretű előszoba és egy 8m2 méretű erkély, mely csendes, zöld területre néz, itt parkolók és játszótér található. A lakáshoz tartozik egy zárt belső udvari parkoló. A lakás teljes felújításon esett át. Helyiségek: Előszoba (12m2), ez alkalmas kerékpárok tárolására is valamint egy része spajzként is funkcionálhat. A konyha teljes szélességében 2.6m új konyhabútor, gránit mosogatóval, új páraelszívóval, valamint gáz főzőlappal és elektromos sütővel rendelkezik. A nagyobbik szobában egy split hűtő/fűtő klíma található, valamint parketta, ez újra lett lakkozva. A kisebbik szoba laminált lapokkal burkolt. A fürdőszoba új fürdőkádat, mosdót és csaptelepet kapott. A WC külön helyiségben található. A lakás fűtése konvektor. Minden helyiség mosható fehér festékkel lett kifestve. Minden világítótest LED fényforrással rendelkezik, valamint 5db új világítótest került felszerelésre. Az összes konnektor és világítás kapcsoló új. Az épület hőszigetelt, a nyílászárók újak. A konyha, a külső és belső folyosók valamint a fürdőszoba, WC és az erkély járólappal burkolt. A belváros és az autóbusz pályaudvar 10 percnyi sétára, a vasútállomás 15 perces sétával elérhető. Pár lépésre konditerem, élelmiszerbolt, buszmegálló és általános iskola található.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egy helyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.          
    0
  • kenburns2
    Eladó Családi ház, Székesfehérvár Feketehegy
    136 m2   |   980 m2 Telek   |   4 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON FEKETEHEGYEN,  ELADÓ egy 136 nm-es, felújított 4 szobás CSALÁDIHÁZ .   136 m2 alapterületű, részben felújított, kétszintes, nappali + 4 hálószobás családi ház Feketehegyen. A telek mérete 980 m2, elhelyezkedése pedig különleges, csendes környékről van szó, miközben bolt, posta és mindkét feketehegyi busz megállója 2-5 perc sétával elérhető. A földszint teljeskörű felújításon esett át. Itt kapott helyett a 35 m2-es nappali, egy hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, vendégmosdó, konyha és egy külön étkező/előtér. Az emeletre széles lépcsősor vezet, amely még felújítandó állapotú. Az építőanyag nagyrészt már a házban van hozzá. Itt 1 nagy és két kisebb szoba található, illetve egy további helyiség, amelyben az emeleti fürdőszobát tervezték kialakítani. Saját részre tervezték a felújítást, ezért minden minőségi alapanyagokból és szakszerűen készült. A ház 1988-ban épült. A felújítás során a víz- és villanyvezetékek, radiátorok, gázkazán, külső és belső nyílászárók is cserélve lettek, továbbá a tavalyi évben 10 cm-es grafitos hőszigetelést, új színezést és lábazatot, valamint tetőfelújítást kapott a ház. A pincében gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is található, mindegyiket rendszeresen használják. A nappali klimatizált, amely szinte az egész földszintet lehűti. A kert igényesen kialakított, funkcionális terekre osztott. A ház háta mögött helyet kapott egy 3 állásos kocsibeálló. Az idevezető út zúzottköves, térkövezésre lett előkészítve. Két hatalmas diófán kívül, számos gyümölcsfa és rengeteg virágágyás található a kertben. Az öntözőrendszer csövezése is előkészítve van már. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt. Tehermentes, 1 hónapon belül megoldható a kiköltözés. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése