404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Köfém lakótelep
    62 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KÖFÉM LTP.-en , ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 4 emeletes PANEL épület, 4. emeletén 1+3 szobás lakás. A lakás jó elrendezésének köszönhetően kialakításra került egy közlekedő így a nappali egy privát térré lett alakítva a szobáktól elszeparálva. A helyiségekben laminált padló és járólap található. A fürdő és a wc külön helységben található. A konyha az átmenő részen van elhelyezve, ezen lakástípusokra jellemzően.  Csendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbusz-megállóhoz közel. Kisebb szolgáltató egységek, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő a közelben mind megtalálható. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    93 m2   |   4 Szoba   |   4. Emelet
    Eladó egy színvonalasan, teljeskörűen felújított 4 szobás ingatlan a Corvin plázától 1 perc sétára. VIII., Palotanegyedben, a 4-6-os villamos vonalán, 1908-ban épült, szépen felújított homlokzatú, karbantartott, körfolyosós, liftes ház, amelynek negyedik emeleti, felújított lakása eladó. LAKÁS Az ingatlan a társasház 4. emeleten helyezkedik el. - 93 m2 - utcai nézetű - világos - cirkó fűtésű - inverteres hűtő- fűtő klímával felszerelt - közös költség összege 19.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást. A műszakilag és esztétikailag felújított lakás kiváló választás befektetési céllal vagy akár saját célra is. A felújítás során négy kényelmes szoba került kialakításra, 2 fürdőszobával és kettő wc-vel. A felújítás kiterjedt: teljes víz és villanyhálózat, a nyílászárók dupla üveges műanyag ablakokra lettek cserélve. A tulajdonos célja volt a kényelmes, hangulatos otthon megteremtése. Befektetési szándék esetén hosszútávú, vagy napi bérbeadásra is van lehetőség. A házban az airbnb tevékenység megengedett. KÖRNYÉK/ KÖZLEKEDÉS A frekventált elhelyezkedés miatt minden megtalálható a közelben: boltok, kávézók, éttermek, Corvin Pláza, kiszolgáló egységek. A közlekedés a környéken KÍVÁLÓ, a 3-as metró (Corvin negyed) és a 4-6-os villamos néhány lépésre található. A bútorok a vételár részét képezik.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    52 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy átlagos állapotú 52 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti 2 szobás lakás.   A háztömb részt vett a panelprogramban, műanyag ablakok, ablakokon új redőnyök és szúnyoghálók. Új modern fém biztonsági bejárati ajtó . Új led világítás mindenhol, új fürdőszoba szekrény, új mosdó és mosogató csaptelep . Pincében közös tároló lehetőség. 32 Amper a lakásban, új elektromos elosztó szekrény Azonnal költözhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Víziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSI ltp, ELADÓ egy átlagos állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti franciaerkélyes 1+3 félszobás lakása.  Az ingatlan tágas, világos, jó elrendezésű. A lakás nappali, étkező, 3 félszoba, konyha, fürdő, WC helyiségekből áll. A panelprogram részeként az épület külső szigetelése valamint a külső nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás belső elemei nem kerültek felújításra, de igazán megkímélt állapotban vannak, tetszés szerint átalakíthatóak. A lakáshoz egy kis tároló is tartozik az alagsorban. Rezsiköltség kedvező.  A közelben buszmegálló, bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár és minden fontos létesítmény elérhető. A történelmi belváros csupán pár száz méterre található. A ház körül árnyat adó fák vannak, ezért az első és a hátsó ablakokon kitekintve csendes zöldövezetben érezheti magát az itt lakó.  A ház előtt és mögött is fizetős parkoló van, de az itt lakók kedvezményes parkolási lehetőséget kapnak.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület , Kálvin tér
    87 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    Kálvin téren, sétálóutcára néző, legfelső emeleti, luxus igénnyel felújított, egyedi tervezésű bútorokkal felszerelt saroklakás eladó.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Palotaváros
    50 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN , ELADÓ egy ÚJépítésű 50 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás  erkélyes (12nm) lakása, hozzátartozó garázsbeállóval. Napfényes, erkélyes, tökéletes elhelyezkedésű, gyönyörű kilátással rendelkező lakás. Főbb jellemzők: - vasbeton és tégla szerkezet, - hőszigetelt,- 3 rétegű nyílászárókkal, - távfűtés, - bútorozatlan, - azonnal költözhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    44 m2   |   1 + 1 Szoba   |   6. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a SKÁLA közelében, ELADÓ egy átlagos állapotú 44 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 6. emeleti 1 szobás erkélyes lakás.    Kiválóan alkalmas befektetésnek, mert könnyen kiadható. REMEK OTTHON lehet FIATALOKNAK, mert pár perc sétával szinte minden elérhető. Közel van a belváros, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és a gyógyszertár is. A lépcsőház energetikai szempontból teljesen felújított, a karbantartás folyamatos nem elhanyagolt, tiszta, rendezett. A lakás állapota átlagos, a rezsi alacsony. A környék infrastruktúrája kétségkívül kiváló, pár perces sétára megtalálható szinte minden fontosabb intézmény, változatos profilú boltok, vendéglátó egységek, gyógyszertár, játszótér stb. Több bölcsőde, óvoda és általános iskola is séta távolságon belül van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    49 m2   |   2 Szoba   |   Magasföldszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTANDÓ állapotú 49 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti  2 szobás lakás.   A ház panelprogramon átesett, kapott szigetelést.  A lakás teljes felújítást igényel.  Lakás helyiségei: - előszoba - fürdő - wc - konyha - kisszoba - nagyszoba  Környék: A belváros közelsége miatt kedvelt környék. Közelben pár percre van az OBI és az INTERSPÁR nagy bevásárló áruházak. Itt nem csak a helyi járatos autóbuszok, hanem a távolsági járatok is megállnak. A vasútállomás csak 10 percre van gyalogosan. Vasútállomás és a belváros pár perc sétára található. Ház körül a parkolás fizetős. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Prohászka
    82 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VASÚTÁLLOMÁS közelében, ELADÓ egy újszerű állapotú 81 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 1+3 szobás erkélyes lakás. A 2019-ben épített társasház 3. emeletén található a lakás. Az épületben lift üzemel. Kültéri parkolóhely és mélygarárázsban lévő beálló tartozik hozzá. Akadálymentesített közlekedés megoldott. A lakópark közepén a lakók számára kialakított park illetve játszótér található. A lakópark csendes, zöld környezetben, a vasútállomástól pár percre helyezkedik el és a belváros is sétálva megközelíthető. - Nappali + 3 szoba - Fűtése egyedi gázfűtés, Bosch kazánnal és padlófűtéssel - Wc-vel ellátott fűrdőszba és egy különálló WC - A konyha bútorozott és gépekkel felszerelt - Légkondícionáló berendezés van minden helyiségben - Az ablakok redőnnyel vannak felszerelve. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN a Skálához közel, ELADÓ egy jó állapotú 53 nm-es , 4 emeletes PANEL épület , 4 EMELETI 2+hall szobás lakása.   A ház kívül felújított: külső szigetelés, műanyag nyílászárók, redőny + szúnyogháló, radiátoros költségmegosztó méréssel.  A konyhában gázsütő és gázfőzőlap található. A vételárba beletartozik a konyhabútor, fürdőszobabútor és a szaniterek. A külső és belső felújításoknak köszönhetően a havi rezsiköltség alacsony. A lakóközösség kiváló, parkolóhely szinte mindig van a ház előtt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése