404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    47 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy JÓ  állapotú 47 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2 szobás ERKÉLYES lakás. Az épület hőszigetelése már megtörtént, műanyag nyílászárók lettek beépítve.  Fás, parkos az épület környezete. Nyugodt környék. Eladó Tóvárosi magas földszinti lakás. A lakásban hűtő/fűtő klíma található, a villamos és vízvezetékek felújítottak. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély, illetve pincerész közös tárolóban.  A lakóközösség csendes, kulturált, a lépcsőház tiszta, rendezett. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (COOP, ALDI, LIDL, SPAR), iskola, óvoda percek alatt elérhetőek. A belváros 10 perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    49 m2   |   2 Szoba   |   Magasföldszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy FELÚJÍTANDÓ állapotú 49 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti  2 szobás lakás.   A ház panelprogramon átesett, kapott szigetelést.  A lakás teljes felújítást igényel.  Lakás helyiségei: - előszoba - fürdő - wc - konyha - kisszoba - nagyszoba  Környék: A belváros közelsége miatt kedvelt környék. Közelben pár percre van az OBI és az INTERSPÁR nagy bevásárló áruházak. Itt nem csak a helyi járatos autóbuszok, hanem a távolsági járatok is megállnak. A vasútállomás csak 10 percre van gyalogosan. Vasútállomás és a belváros pár perc sétára található. Ház körül a parkolás fizetős. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Családi ház, Székesfehérvár Feketehegy
    136 m2   |   980 m2 Telek   |   4 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON FEKETEHEGYEN,  ELADÓ egy 136 nm-es, felújított 4 szobás CSALÁDIHÁZ .   136 m2 alapterületű, részben felújított, kétszintes, nappali + 4 hálószobás családi ház Feketehegyen. A telek mérete 980 m2, elhelyezkedése pedig különleges, csendes környékről van szó, miközben bolt, posta és mindkét feketehegyi busz megállója 2-5 perc sétával elérhető. A földszint teljeskörű felújításon esett át. Itt kapott helyett a 35 m2-es nappali, egy hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, vendégmosdó, konyha és egy külön étkező/előtér. Az emeletre széles lépcsősor vezet, amely még felújítandó állapotú. Az építőanyag nagyrészt már a házban van hozzá. Itt 1 nagy és két kisebb szoba található, illetve egy további helyiség, amelyben az emeleti fürdőszobát tervezték kialakítani. Saját részre tervezték a felújítást, ezért minden minőségi alapanyagokból és szakszerűen készült. A ház 1988-ban épült. A felújítás során a víz- és villanyvezetékek, radiátorok, gázkazán, külső és belső nyílászárók is cserélve lettek, továbbá a tavalyi évben 10 cm-es grafitos hőszigetelést, új színezést és lábazatot, valamint tetőfelújítást kapott a ház. A pincében gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is található, mindegyiket rendszeresen használják. A nappali klimatizált, amely szinte az egész földszintet lehűti. A kert igényesen kialakított, funkcionális terekre osztott. A ház háta mögött helyet kapott egy 3 állásos kocsibeálló. Az idevezető út zúzottköves, térkövezésre lett előkészítve. Két hatalmas diófán kívül, számos gyümölcsfa és rengeteg virágágyás található a kertben. Az öntözőrendszer csövezése is előkészítve van már. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt. Tehermentes, 1 hónapon belül megoldható a kiköltözés. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Köfém lakótelep
    62 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KÖFÉM LTP.-en , ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 4 emeletes PANEL épület, 4. emeletén 1+3 szobás lakás. A lakás jó elrendezésének köszönhetően kialakításra került egy közlekedő így a nappali egy privát térré lett alakítva a szobáktól elszeparálva. A helyiségekben laminált padló és járólap található. A fürdő és a wc külön helységben található. A konyha az átmenő részen van elhelyezve, ezen lakástípusokra jellemzően.  Csendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbusz-megállóhoz közel. Kisebb szolgáltató egységek, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő a közelben mind megtalálható. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület
    116 m2   |   6 Szoba   |   3. Emelet
    Eladásra kínálunk Budapest VI. kerületében egy 6 szobás felújított lakást. A társasház nemrég lett felújítva, AIRBNB  engedélyezett. Az ingatlan: -egy amerikai konyhás nappalival -5 hálószobával és -2 fürdőszobával rendelkezik.   Kiváló közlekedés Troli : 72, 73, 76 Busz: 105, Metró: M1 Éjszakai: 979. 979A
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ jó állapotú 37 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épület , 1 földszinti 1 szobás lakás. Horog házban 2016-ban épült földszinti stúdió lakás eladó. Frissen festve és frissen minősegi parkettával burkolva. Gépesített konyha (elektromos tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép) Nagy beépített szekrény Nagy konyha szekrény Konyha pulthoz épített étkező. Gáz nincs a házban. Távfűtés Klíma Fürdőszoba alsó és tükrös felső szekrénnyel Nagyon alacsony rezsi. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    50 m2   |   2 Szoba   |   9. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 50 nm-es, 10 emeletes PANEL épület , 9 EMELETI 2 szobás erkélyes lakás. A lakás 10.emeletes társasházi lakás, jò minőségű és állapotú műanyag nyílászárók és redőnyös az épület panelprogramon átesett szigetelt.  A lakás csendes, kifejezetten kellemes környezetben található, szomszédságban iskola, park, játszótér, kondipark, boltok a közelben Spar, Lidl, Aldi is 3 perces sétával elérhető. Gyógyszertár, orvosi rendelők,zöldséges, pékség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    83 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON az TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN , ELADÓ egy jó állapotú 83 nm-es , TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás lakása.      A történelmi belvárosban színház és a virágóra mellett található a lakás. A ház műemlék épület, nagyon jó állapotban. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. 2 nagy szoba, az egyik galériázva, fürdő wc külön, nagy előszoba, konyha és külön kamra. A lakáshoz tartozik pince és padlás is. A térköves udvarban gépkocsi beállás lehetséges. A lakás cirkó fűtéssel rendelkezik, valamint hűtő-fűtő klímával van felszerelve. A fürdőszobában elektromos törölközőszárító van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    63 m2   |   1 + 2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON Íróutcák városrészben egy 1 emeleti TÉGLA 63 m2-es 3 szobás felújítandó teraszos lakás ELADÓ.  A LAKÁS egy 4 lakásos, zárt belső udvari társasházban helyezkedik el, 63 m2 alapterületen. A lakás családi házas övezetben helyezkedik el, a Videoton oktatási központhoz közel. A ház téglából épült, két szoba, nappali, konyha, fürdő és egy kis kamra helyiséggel rendelkezik. A lakáshoz tartozik kert, udvar, és önálló 24 m2 garázs, és 4m2 tároló helyiség is. A lakás átlagos állapotú, fűtését gázkonvektor biztosítja. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése