404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN a Skálához közel, ELADÓ egy jó állapotú 53 nm-es , 4 emeletes PANEL épület , 4 EMELETI 2+hall szobás lakása.   A ház kívül felújított: külső szigetelés, műanyag nyílászárók, redőny + szúnyogháló, radiátoros költségmegosztó méréssel.  A konyhában gázsütő és gázfőzőlap található. A vételárba beletartozik a konyhabútor, fürdőszobabútor és a szaniterek. A külső és belső felújításoknak köszönhetően a havi rezsiköltség alacsony. A lakóközösség kiváló, parkolóhely szinte mindig van a ház előtt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület Akácfa u.
    72 m2   |   2 + 1 Szoba   |   1. Emelet
    AKÁCFA UTCÁBAN LAKÁS ELADÓ KÍVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG AIRBNB-NEK! A VII. kerület szívében, Belső-Erzsébetvárosban kínáljuk megvételre ezt a 2 külön apartmanból álló, teljeskörűen felújított, befektetésnek kitűnő, 72 m2-es ingatlant! Az ingatlanról röviden: - 2 külön apartman - 72 m2 - pár éve teljeskörűen felújított - kiváló infláció kivédő befektetés - Airbnb-re tökéletes választás, jelenleg meglévő és működő engedéllyel Az ingatlan jelenleg 2 külön apartmanra van felbontva, egy kisebb 31 és egy nagyobb 41 m2-es 1 szobás lakásra. Lakrészek külön bejárattal rendelkeznek, jelenleg mind a kettő bérbe van adva. 3-4 éve zajlott le egy igényes teljes körű felújítás. Ennek keretében történt meg a fűtés korszerüsítés, a csövek, vezetékek cseréje és a klíma beszerelés is, teljesen gépesített. Mindkét lakásban tágas nagypolgári nappali és háló van, külön-külön konyha és fürdőszoba. Szobák fa parkettával, a többi helyiség pedig hidegburkolattal lett burkolva. A konyhák minden géppel felszereltek és az ár részét képezik.  Ez az ingatlan páratlan befektetési lehetőséget kínál, akár rövid, akár hosszútávú kiadásban gondolkozik! Ha valaki hosszútávú kiadásban gondolkozik, mint befektetésnek, vagy Airbnb-n, arra kitűnő lehetőség és azonnal működtethető, a buli negyed szívében. De ha saját részre szeretné használni, és két egymás mellett lévő lakást keres, és szereti a városi életet, annak is mindenképpen ajánlott. A házból kilépve számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség, gyógyszertár, éttermek vannak , és  pár percre van  a Klauzál téri vásárcsarnok. Ha nyugott estét szeretnél, akkor ebben a  lakásban azt is megtalálod, mert  az ablakok profin vannak szigetelve, így pihenésre, és otthoni munkának egyaránt alkalmas.  Közlekedés szempontjából kitűnő, busz, metró, villamos, pár perc sétára elérhető a közelben. ÉPÜLET JELLEMZŐI Az épület egy 1898-ben Révész Sámuel és Kollár Lajos tervei alapján épült 4 emeletes szecessziós bérház Rakovszky Antal földbirtokos, cs. és kir. kamarás megrendelésére épült. Az első és a második emelet magasságában nagyméretű kovácsoltvas erkélyek láthatók, a földszinten félköríves záródású üzletnyílások és kapubejáró, gazdagon díszített eredeti fakapuval. Állapota átlagosnak mondható, de a ház nagy összegű megtakarítással rendelkezik. Lakói tisztaság és rendszerető emberek, ez látszik is az épületbe lépve.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy JÓ állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1 emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   Vízivárosi, első emeleti, átalakított, eredetileg 2 szoba hallos lakás volt, de, lett egy nappali és egy gipszkarton fallal elválasztott hálószoba. Ezen kívül van még egy nagyobb szoba is. Így összesen 3 lakótér. Az előszoba felújított, a régi, beépített szekrény ki lett cserélve. Összesen: nappali + háló + szoba + előszoba + fürdő + mellékhelység + konyha. Élhető, csendes lakás. A szomszédok nyugodtak, rendesek, a lépcsőház gond-mentes. Az erkély mellett sok fa van, amely kellemes, hangulatot ad, mikor az ember kiül az erkélyre. A környéken 500 méteres körzetben Interspar, Spar, OBI, gyógyszertárak, KFC, orvosi rendelő, Halesz Park, kórház, több buszmegálló, rengeteg parkolási lehetőség, a belváros 12 perces kényelmes sétára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    63 m2   |   1 + 2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON Íróutcák városrészben egy 1 emeleti TÉGLA 63 m2-es 3 szobás felújítandó teraszos lakás ELADÓ.  A LAKÁS egy 4 lakásos, zárt belső udvari társasházban helyezkedik el, 63 m2 alapterületen. A lakás családi házas övezetben helyezkedik el, a Videoton oktatási központhoz közel. A ház téglából épült, két szoba, nappali, konyha, fürdő és egy kis kamra helyiséggel rendelkezik. A lakáshoz tartozik kert, udvar, és önálló 24 m2 garázs, és 4m2 tároló helyiség is. A lakás átlagos állapotú, fűtését gázkonvektor biztosítja. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fecskepart
    56 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FECSKEPARTON, ELADÓ egy jó állapotú 56 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 4. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.   Az 1970-esévekben épült téglaépítésű, egyedi fűtésű komfortos lakás, 56 nm2 lakótérrel, és tárolóval rendelkezik. A lakás magába foglal egy előteret, egy közlekedőt, konyhát ,2 szobát, külön álló fürdőt és WC-t. A panel-program keretében külső szigetelést kapott. Műanyag nyílászárokkal, redőnyökkel rendelkezik. Az épületen belül középső gázkonvektoros lakás, közepes méretéből, valamint elosztásából adódóan kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Burkolatok tekintetében, a szobák laminált parkettával fedettek, a többi helység minőségi hideg burkolattal rendelkezik.  Az erkélyről és a szobákból panorámás kilátás nyílik a környék nyugodt, családi házas övezetére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    52 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy átlagos állapotú 52 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 3. emeleti 2 szobás lakás.   A háztömb részt vett a panelprogramban, műanyag ablakok, ablakokon új redőnyök és szúnyoghálók. Új modern fém biztonsági bejárati ajtó . Új led világítás mindenhol, új fürdőszoba szekrény, új mosdó és mosogató csaptelep . Pincében közös tároló lehetőség. 32 Amper a lakásban, új elektromos elosztó szekrény Azonnal költözhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    100 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BREGYÓ KÖZELÉBEN, ELADÓ egy jó állapotú 100 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás erkélyes lakása. Székesfehérvér kedvelt, nyugodt csendes részén, a Bregyó Sportcentrumhoz közel, 24 lakásos társasházban, egy 3 lakásos lépcsőház 1. emeletén található. Az utcában a parkolás nem fizetős. Az ingatlan 2000-ben került átadásra. A 30-as Porotherm falazat 14 cm-es hőszigeteléssel ellátott, a Kömmerling külső nyílászárókat Low-E 1,1 u értékű üveggel szerelték. Külön hrsz-on szerepel az opcionálisan megvásárolható földszinti garázs, mely a lépcsőházi bejárat mellett található és a garázsból külön ajtó vezet a lépcsőházba. Fűtés-melegvíz: központi (radiátoros) fűtés 1db új kondenzációs Bosch gázkazánnal, melegvíz 100 literes melegvíztárolóból (folyamatos vagy időszakosra kapcsolható cirkulációval /azonnali melegvíz a vételi helyeken). A társasház lakásaiban folyamatosan cserélik le a régi kazánokat, ebben a lakásban ez a napokban megtörtént. Tájolás: É-K – D-Ny Víz: önálló méréssel Villany: 3x16 A Belmagasság: 276 cm Helyiségek/beosztás (jelenleg): -Konyha - étkező - nappali: 60 m2 -spájz: 1 m2 -szoba: 11 m2 -fürdőszoba (jacuzzi kád, mosdó, wc, bidé): 11 m2 -gardrób: 3 m2 -háztartási helyiség: 3 m2 -kazánház (melegvíztároló + wc): 3 m2 -közlekedő: 9 m2 Összesen: 100 m2 + Erkély: 6 m2 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    50 m2   |   2 Szoba   |   9. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 50 nm-es, 10 emeletes PANEL épület , 9 EMELETI 2 szobás erkélyes lakás. A lakás 10.emeletes társasházi lakás, jò minőségű és állapotú műanyag nyílászárók és redőnyös az épület panelprogramon átesett szigetelt.  A lakás csendes, kifejezetten kellemes környezetben található, szomszédságban iskola, park, játszótér, kondipark, boltok a közelben Spar, Lidl, Aldi is 3 perces sétával elérhető. Gyógyszertár, orvosi rendelők,zöldséges, pékség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Köfém lakótelep
    62 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KÖFÉM LTP.-en , ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 4 emeletes PANEL épület, 4. emeletén 1+3 szobás lakás. A lakás jó elrendezésének köszönhetően kialakításra került egy közlekedő így a nappali egy privát térré lett alakítva a szobáktól elszeparálva. A helyiségekben laminált padló és járólap található. A fürdő és a wc külön helységben található. A konyha az átmenő részen van elhelyezve, ezen lakástípusokra jellemzően.  Csendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbusz-megállóhoz közel. Kisebb szolgáltató egységek, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő a közelben mind megtalálható. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése