404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Tóvárosi lakónegyed
    47 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a TÓVÁROSON, ELADÓ egy JÓ  állapotú 47 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, magasföldszinti 2 szobás ERKÉLYES lakás. Az épület hőszigetelése már megtörtént, műanyag nyílászárók lettek beépítve.  Fás, parkos az épület környezete. Nyugodt környék. Eladó Tóvárosi magas földszinti lakás. A lakásban hűtő/fűtő klíma található, a villamos és vízvezetékek felújítottak. A lakáshoz tartozik egy beépített erkély, illetve pincerész közös tárolóban.  A lakóközösség csendes, kulturált, a lépcsőház tiszta, rendezett. Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek (COOP, ALDI, LIDL, SPAR), iskola, óvoda percek alatt elérhetőek. A belváros 10 perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület Külső-Terézváros – Diplomatanegyed
    72 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    Andrássy út, Hősök tere közelében eladó egy 24 lakásos, 2 emeletes társasház 1 emeletén levő 70 nm-es lakás. 10 nm galéria és 4 nm erkély is tartozik a lakáshoz. A lakás újonnan, teljes körűen fel lett újítva. Minőségi anyagok lettek beépítve. /Víz, gáz, fűtés, villany, fa nyílászárók, hideg burkolatok, tölgy parketta, hőszigetelt alumínium redőny, galéria/ A lakásba belépve az előszobába jutunk, innen balra nyílik a 2 félszoba. Egyik ablakos, a másik erkélyajtós, innen az erkélyre jutunk. A lépcsőházból is megközelíthető az erkély. Mindkét szoba galériás. Előszobában jobbra haladva nyílik a zuhanyzós, mosdós fürdőszoba. Mellette jobbra a WC, utána a mosókonyha. Itt kapott helyet a gépészet, Viessmann kombi cirkó és a tartalék villany boyler. Jelenleg úgy van programozva, hogy a cirkó adja a meleg vizet, de igény esetén átállítható éjszakai árammal működő villany boylerre. Előszoba jobb felén található az amerikai konyha. Jelenleg a konyhabútor korpusza lett kialakítva, gáz főzőlap, elektromos sütő és mosogatótálca be van építve, használható. Belsőépítész lévén a konyhabútorát megtervezem, ha igénye van rá. Innen nyílik egy tágas nagy szoba. Az utóbbi két helység a Szondi utcára néz, DK tájolású. A két fél szoba DNY fekvésű, a belső udvarra néz. A szobák parkettásak, a vizes helységek, ill. előszoba járólapos. A lakás napfényes, világos.   A belváros 10 percre van. A közlekedés jó. Közelben az alábbi BKK járatok vannak: troli 72,75,79. busz 105, 20,30, és az M1 metró. Ideális gyermekes családnak, de családalapítás előtt állóknak, vagy diákoknak is. CSOK idén még igényelhető rá.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Lövölde
    108 m2   |   4 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a LÖVÖLDÉN, ELADÓ egy átlagos állapotú 108 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épületben, 5 emeleti 4 szobás lakás.   Csendes lépcsőházban lévő, panelprogramban részt vett, műanyag ablakos, redőnyös, 4 szobás, lakáson belül két szint található. A lakásban egyedi fűtés, gáztűzhely, lamináltpadlós nagyszoba, lamináltpadlós hálószobák, a többi helyiségben hidegburkolat teszi élhetővé a mindennapokat. 2 fürdőszobás és a wc-k egy helységben találhatók.  Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, iskolák, spar, coop, minden karnyújtásnyira található.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    53 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 53 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, földszinti 2+hall szobás lakás.   A lakóközösség jó, a lépcsőház tiszta, kulturált. Parkolás az épület mellett és mögött lehetséges.  A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, óvoda, általános iskola, fontos intézmények, üzletek pár perc sétával elérhetőek. A lakás tehermentes, jogtiszta tulajdoni viszonnyal rendelkező ingatlan. Befektetésnek is kiváló. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy JÓ állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1 emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   Vízivárosi, első emeleti, átalakított, eredetileg 2 szoba hallos lakás volt, de, lett egy nappali és egy gipszkarton fallal elválasztott hálószoba. Ezen kívül van még egy nagyobb szoba is. Így összesen 3 lakótér. Az előszoba felújított, a régi, beépített szekrény ki lett cserélve. Összesen: nappali + háló + szoba + előszoba + fürdő + mellékhelység + konyha. Élhető, csendes lakás. A szomszédok nyugodtak, rendesek, a lépcsőház gond-mentes. Az erkély mellett sok fa van, amely kellemes, hangulatot ad, mikor az ember kiül az erkélyre. A környéken 500 méteres körzetben Interspar, Spar, OBI, gyógyszertárak, KFC, orvosi rendelő, Halesz Park, kórház, több buszmegálló, rengeteg parkolási lehetőség, a belváros 12 perces kényelmes sétára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Öreghegy
    62 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Bory-vár szomszédságában, ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es , 2 emeletes TÉGLA épület , ELSŐ EMELETI 2 szobás lakása. A kertesházi övezetben egy részben felújított, hangulatos, alacsony rezsijű sorházi lakása. Tartozik hozzá két kis kültéri tégla falazatú tároló, valamint kb. 150 m2 kert (használati joggal). Parkolás: az épület előtt, magánterületen. Új fűtés- és vízvezetékrendszer készült négy éve, átfolyós rendszerű cirkó kazánnal (kéménybe kötve), valamint a padlólapok is újak. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    44 m2   |   1 + 1 Szoba   |   6. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a SKÁLA közelében, ELADÓ egy átlagos állapotú 44 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 6. emeleti 1 szobás erkélyes lakás.    Kiválóan alkalmas befektetésnek, mert könnyen kiadható. REMEK OTTHON lehet FIATALOKNAK, mert pár perc sétával szinte minden elérhető. Közel van a belváros, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő és a gyógyszertár is. A lépcsőház energetikai szempontból teljesen felújított, a karbantartás folyamatos nem elhanyagolt, tiszta, rendezett. A lakás állapota átlagos, a rezsi alacsony. A környék infrastruktúrája kétségkívül kiváló, pár perces sétára megtalálható szinte minden fontosabb intézmény, változatos profilú boltok, vendéglátó egységek, gyógyszertár, játszótér stb. Több bölcsőde, óvoda és általános iskola is séta távolságon belül van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    164 m2   |   5 Szoba   |   1. Emelet
    Eladó lakást kínálunk a József körúton, a Corvin negyed szomszédságában. A lakások teljes felújításra szorulnak. A lakás: 73 nm 52 millió forint B lakás: 91 nm 61 millió forint Eredetileg egy lakás volt a kettő.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    141 m2   |   3 Szoba   |   Félemelet
    Belvárosi tágas lakás! A Palotanegyedben, a Kálvin tér mellett három szobás, felújított, 141 nm-es, tágas nagypolgári lakás eladó. Lakásról: Tulajdoni lap szerint 141 nm-es lakás nagy belmagassága adja a tágas életérzést. Helyiségei: – Nappali 40 nm-es – 2 hálószoba – konyha – étkező – kamra – fürdőszoba – közlekedő Az esztétikai felújítás mellett cserélve lett a teljes fűtési rendszer, víz és elektromos rendszer is. Fűtése: új, energiatakarékos kondenzációs gáz cirkó kazán, lapradiátoros hő-leadókkal, új egyéni kémény kivezetéssel a tető fölé. A 60-80 cm vastag falaknak köszönhetően a lakás temperált, nyáron jól tartja a hűvös hőmérsékletet, télen pedig a meleget, így a fűtési költségek minimálisak. Méret: 141 nm Belmagasság: 4,1 m Tájolás: DNY Fűtés: gázcirkó (új) Állapot: felújított Nézet: utcai Társasház szintjei: 4 emeletes Emelet: magasföldszint Közös költség: 32.580,-Ft (231 Ft/hó/nm, ami tartalmazza a szemétszállítást, ház napi karbantartását és a felújítási alapot) Társasház: A Kálvin tértől pár perc sétára, az Üllői úton található téglaépítésű társasház jó állapotban van. A lakás a magasföldszinten található, 12 lépcsőfok vezet fel egy két lakást magában foglaló részhez. Itt található egy zárható ajtóval ellátott előrész, melyet a két lakás használhat csak, és ebből nyílnak a lakások. A ház lakóközössége kiváló, rövid távú lakáskiadás nem tiltott a ház Szervezeti és Működési Szabályzata szerint. A házban nincs önkormányzati lakás. Környezet: A Kálvin-tér és a Belváros közelsége miatt kedvelt környék azoknak, akik szeretik a város lüktető életét, a jó tömegközlekedést, a közelben lévő egyetemek miatt a lakás jó kiadhatóságát. Az ingatlan per, teher és igénymentes. A vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. A szépen felújított, nagy belmagassággal, nagy terekkel ellátott nagypolgári lakást azoknak ajánlom, akik szeretik a polgári életérzést. Kiváló egy család számára. Továbbá ajánlom ügyvédi, közjegyzői és egyéb irodának, orvosi rendelőnek is nagyon megfelelő.
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése