404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    50 m2   |   2 Szoba   |   9. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 50 nm-es, 10 emeletes PANEL épület , 9 EMELETI 2 szobás erkélyes lakás. A lakás 10.emeletes társasházi lakás, jò minőségű és állapotú műanyag nyílászárók és redőnyös az épület panelprogramon átesett szigetelt.  A lakás csendes, kifejezetten kellemes környezetben található, szomszédságban iskola, park, játszótér, kondipark, boltok a közelben Spar, Lidl, Aldi is 3 perces sétával elérhető. Gyógyszertár, orvosi rendelők,zöldséges, pékség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy JÓ állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1 emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   Vízivárosi, első emeleti, átalakított, eredetileg 2 szoba hallos lakás volt, de, lett egy nappali és egy gipszkarton fallal elválasztott hálószoba. Ezen kívül van még egy nagyobb szoba is. Így összesen 3 lakótér. Az előszoba felújított, a régi, beépített szekrény ki lett cserélve. Összesen: nappali + háló + szoba + előszoba + fürdő + mellékhelység + konyha. Élhető, csendes lakás. A szomszédok nyugodtak, rendesek, a lépcsőház gond-mentes. Az erkély mellett sok fa van, amely kellemes, hangulatot ad, mikor az ember kiül az erkélyre. A környéken 500 méteres körzetben Interspar, Spar, OBI, gyógyszertárak, KFC, orvosi rendelő, Halesz Park, kórház, több buszmegálló, rengeteg parkolási lehetőség, a belváros 12 perces kényelmes sétára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ közepes állapotú 37 nm-es, 4 emeletes PANEL épület , 4 emeleti 1 szobás erkélyes lakás. Az épület közelében iskola, óvoda, több bolt és hipermarket található, a fő közlekedési utcák zaja nem hallatszik be a lakásba. Bevásárló központ, piac, buszpályaudvar, sport központok, zöldövezeti park 5-10 perces sétával elérhetőek. Az épület külső szigetelést kapott, a nyílászárók újak. A bejárati ajtó biztonsági rendszerrel ellátott. A lépcsőház tiszta rendezett. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Felsőváros
    66 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FELSŐVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 66 nm-es, 3 emeletes TÉGLA épületben, 1. emeleti 2 szobás lakása.    A lakáshoz tartozik pince, garázsbeálló, és padlás rész is.   A szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A lakás világos, napfényes. Az épületben központi van, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A lépcsőház tiszta, rendezett. A történelmi belváros pár perc sétára található. A közelben  óvoda, általános iskola, mindennapi élethez szükséges egységek. (bevásárlóhelyek, posta, háziorvos, buszmegálló, stb) A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető. A közös költség a központi fűtéssel együtt 25.500 Ft Az ingatlan azonnal költözhető.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    110 m2   |   4 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Maros-hegyen, ELADÓ egy közepes állapotú 110 nm-es , 2 emeletes TÉGLA épület (gázkonvektoros), 1. emeleti 4 szobás lakása. Maros-hegyen Több generációs családnak, vagy kisvállalkozásnak is alkalmas régi társasházi lakás és külön helyrajzi számon lévő garázsa is eladó. A fürdőszobában átkapcsolható gáz és villamyboyler (éjszakai áram) egyaránt használható. A konyha a tágas étkezőből nyílik. A nagyszobában működő cserépkályha is van. Egyéb tárolóhelyként a lakáshoz a társasházi közös tulajdonból tartozik mintegy 40 m2 padlás, valamint 25 m2 pince. A garázs külön villanyórával rendelkezik, 25 m2, két gépkocsinak is alkalmas. Padlástere és elektromosan nyitható ajtaja van, műhelyként is használható kisebb javításokra. A telken több gépkocsi parkolása is lehetséges. A közös kertben ősfás környezetben kiskertek elkülöníthetőek, locsoláshoz mintegy 4 m3 víztartalmű ciszterna van. A bejárati kapu távirányítóval működik, a kertben úgy a gyermekek számára mint idősebbeknek biztonságos játékra és pihenésre van lehetőség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület
    113 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
    Eladó 3. emeleti Dunára néző lakás a DunaPest rezidenciákban. Jelenleg iródának kialakított, de könnyedén módosítható a belső kialakítás. 3 teremgarázs is megvásárólható a lakáshoz. Áruk 10M FT/db.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fecskepart
    56 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FECSKEPARTON, ELADÓ egy jó állapotú 56 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 4. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.   Az 1970-esévekben épült téglaépítésű, egyedi fűtésű komfortos lakás, 56 nm2 lakótérrel, és tárolóval rendelkezik. A lakás magába foglal egy előteret, egy közlekedőt, konyhát ,2 szobát, külön álló fürdőt és WC-t. A panel-program keretében külső szigetelést kapott. Műanyag nyílászárokkal, redőnyökkel rendelkezik. Az épületen belül középső gázkonvektoros lakás, közepes méretéből, valamint elosztásából adódóan kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Burkolatok tekintetében, a szobák laminált parkettával fedettek, a többi helység minőségi hideg burkolattal rendelkezik.  Az erkélyről és a szobákból panorámás kilátás nyílik a környék nyugodt, családi házas övezetére. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület
    116 m2   |   6 Szoba   |   3. Emelet
    Eladásra kínálunk Budapest VI. kerületében egy 6 szobás felújított lakást. A társasház nemrég lett felújítva, AIRBNB  engedélyezett. Az ingatlan: -egy amerikai konyhás nappalival -5 hálószobával és -2 fürdőszobával rendelkezik.   Kiváló közlekedés Troli : 72, 73, 76 Busz: 105, Metró: M1 Éjszakai: 979. 979A
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    60 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VIZIVÁROSBAN, ELADÓ egy ÁTLAGOS  állapotú 60 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, 4. emeleti 1+3 szobás lakása. A lakás K-Ny tájolású napfényes, csendes otthon, mely magába foglal egy hatalmas nappalit, és három félszobát ( 1 egyedi és 2 ikerhálófülkét, mely akár át is alakítható ajtó áthelyezéssel 2 db egyedi hálószobává), egy előszoba-közlekedőt, egy konyhát, étkezőt, fürdőszobát és külön álló mellékhelyiséget. Otthon melegét távhő biztosítja, a lakás kedvező rezsivel rendelkezik, mivel a ház panelprogramban részt vett, jó minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, külső falazat és a tető is szigetelést kapott. Ingatlanhoz tartozik külön leválasztott pincerész, közös babakocsi tároló, közös villanyóra szekrény. Kiváló lehetőség kisgyermekes családoknak, mivel az ingatlan nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, minden közelben! Iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegállók, boltok, gyógyszertár, parkok, egyaránt pár perc alatt elérhetők. Történelmi belváros pár perc sétával elérhető. Lépcsőház, csendes, tiszta, kulturált. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    52 m2   |   2 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSHOZ közel ELADÓ egy átlagos állapotú 52 nm-es , 10 emeletes PANEL épület, 10. emeleti 2 szobás erkélyes lakás. Az Ősz utcában, 10. emeleti átlagos állapotú 52 nm-es panel építésű lakás eladó. 2 szoba, konyha és étkező, wc és fürdő külön helyiségben.  Alacsony rezsi és közös költség, zöldövezeti elhelyezkedés! A ház panelprogramon átesett, külső szigetelése és ablakcseréje (kivéve erkély ajtó) megtörtént! Radiátor csere is kévéve a hálószobában.  Közelben:  buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárló központ, posta, parkok. Belváros 5  perc sétával elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése