404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Ikerház, Székesfehérvár Maroshegy
    100 m2   |   380 m2 Telek   |   3 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON MAROSHEGYEN, Harmatos-völgyben ELADÓ egy 100 nm-es, új építésű 3 szobás IKERHÁZ B LAKÁSA.   A MEGTALÁLLAK SZÉKESFEHÉRVÁRI irodája megvételre kínál új építésű IKERHÁZ B LAKÁSÁT SZÉKESFEHÉRVÁRON. Az építkezés elkezdődött, megtekinthető, az "A" lakás falai már állnak. Az ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 100 nm-es IKERHÁZI LAKÁS kulcsrakész átadással épül. SZÉKESFEHÉRVÁRON, új, családi házas övezetben található, a Harmatos-völgyben. A két ház külön bejárattal épül. A MEGTALÁLLAK SZÉKESFEHÉRVÁR által megvételre kínált SZÉKESFEHÉRVÁRI IKERHÁZ főbb jellemzői: - a 800 nm-es saroktelken, 2 külön bejáratú lakás épül saját használatú telek résszel - a hirdetésben szereplő ikerházi lakás alapterülete 100 nm-es; a hozzátartozó telekrész 380 nm - elosztás: konyha, nappali, előtér, fürdőszoba (burkolataik kerámia lap), szobák (burkolatai laminált parketta) - a lapos tető szerkezete körüreges betonfödém lesz, erre jön hő és vízszigetelés - falazata 30-as porotherm tégla, - szigetelés 15 cm-es homlokzati hőszigetelés - nyílászárók 3 rétegű üveg nyílászárók - fűtése Panasonic hőszivattyú vizes padlófűtésrendszer - Panasonic 185 L használati melegvíz tartály - H tarifás mérőóra - víz, gáz, áram és a szennyvíz is bekötve - a házhoz tartozik egy 20 nm-es terasz - az alaprajztól eltérő módosítás árkülönbözete a vevőt terheli; az alábbi kialakítások lehetségesek még: I. Előszoba, konyha és nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba wc-vel udvari kocsibeálló II. Előszoba, konyha és nappali, 3 hálószoba, 1 különálló wc, 1 fürdőszoba wc-vel udvari kocsibeálló III. Előszoba, koszha és nappali, 2 hálószoba, 1 különálló wc, 1 fürdőszoba wc-vel, garázs A várható átadás 2023 év vége. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Köfém lakótelep
    62 m2   |   1 + 3 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a KÖFÉM LTP.-en , ELADÓ egy átlagos állapotú 62 nm-es, 4 emeletes PANEL épület, 4. emeletén 1+3 szobás lakás. A lakás jó elrendezésének köszönhetően kialakításra került egy közlekedő így a nappali egy privát térré lett alakítva a szobáktól elszeparálva. A helyiségekben laminált padló és járólap található. A fürdő és a wc külön helységben található. A konyha az átmenő részen van elhelyezve, ezen lakástípusokra jellemzően.  Csendes, társasházas övezet, főúthoz, autóbusz-megállóhoz közel. Kisebb szolgáltató egységek, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő a közelben mind megtalálható. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület Külső-Terézváros – Diplomatanegyed
    72 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    Andrássy út, Hősök tere közelében eladó egy 24 lakásos, 2 emeletes társasház 1 emeletén levő 70 nm-es lakás. 10 nm galéria és 4 nm erkély is tartozik a lakáshoz. A lakás újonnan, teljes körűen fel lett újítva. Minőségi anyagok lettek beépítve. /Víz, gáz, fűtés, villany, fa nyílászárók, hideg burkolatok, tölgy parketta, hőszigetelt alumínium redőny, galéria/ A lakásba belépve az előszobába jutunk, innen balra nyílik a 2 félszoba. Egyik ablakos, a másik erkélyajtós, innen az erkélyre jutunk. A lépcsőházból is megközelíthető az erkély. Mindkét szoba galériás. Előszobában jobbra haladva nyílik a zuhanyzós, mosdós fürdőszoba. Mellette jobbra a WC, utána a mosókonyha. Itt kapott helyet a gépészet, Viessmann kombi cirkó és a tartalék villany boyler. Jelenleg úgy van programozva, hogy a cirkó adja a meleg vizet, de igény esetén átállítható éjszakai árammal működő villany boylerre. Előszoba jobb felén található az amerikai konyha. Jelenleg a konyhabútor korpusza lett kialakítva, gáz főzőlap, elektromos sütő és mosogatótálca be van építve, használható. Belsőépítész lévén a konyhabútorát megtervezem, ha igénye van rá. Innen nyílik egy tágas nagy szoba. Az utóbbi két helység a Szondi utcára néz, DK tájolású. A két fél szoba DNY fekvésű, a belső udvarra néz. A szobák parkettásak, a vizes helységek, ill. előszoba járólapos. A lakás napfényes, világos.   A belváros 10 percre van. A közlekedés jó. Közelben az alábbi BKK járatok vannak: troli 72,75,79. busz 105, 20,30, és az M1 metró. Ideális gyermekes családnak, de családalapítás előtt állóknak, vagy diákoknak is. CSOK idén még igényelhető rá.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Felsőváros
    66 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a FELSŐVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 66 nm-es, 3 emeletes TÉGLA épületben, 1. emeleti 2 szobás lakása.    A lakáshoz tartozik pince, garázsbeálló, és padlás rész is.   A szobák faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A lakás világos, napfényes. Az épületben központi van, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A lépcsőház tiszta, rendezett. A történelmi belváros pár perc sétára található. A közelben  óvoda, általános iskola, mindennapi élethez szükséges egységek. (bevásárlóhelyek, posta, háziorvos, buszmegálló, stb) A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető. A közös költség a központi fűtéssel együtt 25.500 Ft Az ingatlan azonnal költözhető.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Palotaváros
    54 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 54 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1. emeleti 2 szobás ERKÉLYES lakása.   Szfvár, központjához közel frekventált helyen egy első emeleti erkélyes lakás 2 szoba, wc-fürdő külön. Panel programon átteset, szigetelt nyílászárókkal. Buszpályaudvar 5 perc séta. Iskola, óvoda, spar, lidl közvetlen közelben. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Palotaváros
    50 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN , ELADÓ egy ÚJépítésű 50 nm-es , 3 emeletes TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás  erkélyes (12nm) lakása, hozzátartozó garázsbeállóval. Napfényes, erkélyes, tökéletes elhelyezkedésű, gyönyörű kilátással rendelkező lakás. Főbb jellemzők: - vasbeton és tégla szerkezet, - hőszigetelt,- 3 rétegű nyílászárókkal, - távfűtés, - bútorozatlan, - azonnal költözhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület , Kálvin tér
    87 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    Kálvin téren, sétálóutcára néző, legfelső emeleti, luxus igénnyel felújított, egyedi tervezésű bútorokkal felszerelt saroklakás eladó.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Palotaváros
    37 m2   |   1 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a PALOTAVÁROSBAN, ELADÓ jó állapotú 37 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épület , 1 földszinti 1 szobás lakás. Horog házban 2016-ban épült földszinti stúdió lakás eladó. Frissen festve és frissen minősegi parkettával burkolva. Gépesített konyha (elektromos tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép) Nagy beépített szekrény Nagy konyha szekrény Konyha pulthoz épített étkező. Gáz nincs a házban. Távfűtés Klíma Fürdőszoba alsó és tükrös felső szekrénnyel Nagyon alacsony rezsi. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár
    110 m2   |   4 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Maros-hegyen, ELADÓ egy közepes állapotú 110 nm-es , 2 emeletes TÉGLA épület (gázkonvektoros), 1. emeleti 4 szobás lakása. Maros-hegyen Több generációs családnak, vagy kisvállalkozásnak is alkalmas régi társasházi lakás és külön helyrajzi számon lévő garázsa is eladó. A fürdőszobában átkapcsolható gáz és villamyboyler (éjszakai áram) egyaránt használható. A konyha a tágas étkezőből nyílik. A nagyszobában működő cserépkályha is van. Egyéb tárolóhelyként a lakáshoz a társasházi közös tulajdonból tartozik mintegy 40 m2 padlás, valamint 25 m2 pince. A garázs külön villanyórával rendelkezik, 25 m2, két gépkocsinak is alkalmas. Padlástere és elektromosan nyitható ajtaja van, műhelyként is használható kisebb javításokra. A telken több gépkocsi parkolása is lehetséges. A közös kertben ősfás környezetben kiskertek elkülöníthetőek, locsoláshoz mintegy 4 m3 víztartalmű ciszterna van. A bejárati kapu távirányítóval működik, a kertben úgy a gyermekek számára mint idősebbeknek biztonságos játékra és pihenésre van lehetőség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület
    164 m2   |   5 Szoba   |   1. Emelet
    Eladó lakást kínálunk a József körúton, a Corvin negyed szomszédságában. A lakások teljes felújításra szorulnak. A lakás: 73 nm 52 millió forint B lakás: 91 nm 61 millió forint Eredetileg egy lakás volt a kettő.
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése