Eladó Téglalakás, Székesfehérvár

#696800005

Eladó Téglalakás

43.89 millió Ft

Székesfehérvár Öreghegy
Alapterület:
79 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2. Emelet
Nincs
Cirkó
Kertre néző
Bútorozatlan
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített

Székesfehérváron, Öreghegy szívében eladó egy pazar tájolással és páratlan kilátással rendelkező, egész nap fényárban úszó, remek beosztású, egyedi kialakítású 79.4 m2-es, 2+ fél szobás tetőtéri tégla lakás. Az ingatlan elosztása: előszoba, nappali, konyha-étkező, kamra, 1 szoba + 1 fél szoba, kádas fürdőszoba dupla mosdóval és bidével, WC+kézmosó külön helyiségben.
Buszmegálló a közvetlen közelben, parkolni a társasház zárt, gondozott, dísznövényekkel beültetett udvarában lehetséges. A lakáshoz saját használatú kertrész nem tartozik.

Az Épületről:
Az ingatlan egy 1970-es években épült, folyamatosan karbantartott kétszintes társasház 2. emeleti zárószintjén található, ezen a szinten ez az egyetlen lakás (lift nincs). Az épületben mindössze 5 család él, a lakóközösség kifejezetten összetartó, minden szomszéd rendkívül kedves és segítőkész. A lépcsőház tiszta, rendezett, az alagsorba vezető lépcső alatt pedig akár kerékpár, babakocsi elhelyezésére is van lehetőség. A fenntartási költségek kedvezőek: a lakás közös költsége 8.000 Ft/hó, minden egyéb fogyasztás elszámolása egyedi mérés alapján történik.


A Lakásról:
Az ingatlan 1992-ben, a társasház fél tetőterének beépítésével került kialakításra, a másik fél tetőteret azóta is csak tárolásra használják. A lakást K-D-Ny-i tájolásának köszönhetően körbejárja a nap, így reggeltől estig rendkívül világos. A hagyományos tetőtér beépítésektől eltérően minden ablak homlokzati, nincsenek tetőablakok, így a terek jól kihasználhatóak, és még a kilátásban is gyönyörködhetünk. Az egyedi tervezésnek köszönhetően a belső térérzet tágasságát tovább fokozza, hogy szinte minden helyiségben emelt belmagasságú részek is kialakításra kerültek. A padlóburkolat a szobákban laminált padló, az előszobában, a fürdőszobában, a konyhában és kamrában pedig jó állapotú hidegburkolat.

Minden ablak 3 rétegű műanyag, valamennyi redőnnyel, rovarhálóval ellátott. A beltéri ajtók tömör fenyőből készültek, melyek harmonizálnak a mennyezet lambéria borításával. A melegvíz ellátásról, valamint a fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A lakás légkondicionált, a Gree típusú inverteres klíma igény szerint fűtésre is alkalmas. A beépített IKEA konyhában Electrolux és AEG készülékek segítenek elmerülni a főzés örömeiben, a hozzávalók tárolásáról pedig egy különálló kamra gondoskodik. További tárolási lehetőséget nyújt még a lakás felett található padlás, mely a szemközti padlástér felől közelíthető meg.

A lakás tartozéka, és így a vételár részét képezi a konyhabútor a beépített készülékekkel, valamint a fürdőszoba beépített berendezése. A lakásban található további bútorok, berendezési tárgyak és dekorációk külön megállapodás tárgyát képezhetik.
Csok, Babaváró igényelhető rá.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

 

-Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.

 

MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.

Kürti Gábor
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Panellakás
Téglalakás
Családi ház