Eladó Téglalakás, Székesfehérvár

#696800130

Eladó Téglalakás

83.99 millió Ft

Székesfehérvár Belváros
Alapterület:
109 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Nincs
Cirkó
Udvari
Bútorozatlan
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített

SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSHOZ közel, ELADÓ egy jó állapotú 109 nm-es, 2 emeletes Tégla épületben, 1. emeleti 4 szobás lakás.

 

Székesfehérvár, Károly János utcában található belső kétszintes, nagyon tágas társasházi tetőtéri tégla lakást. Az épület 2012-es építésű: 7 lakást és kettő utcafronti üzlethelységet foglal magában. A lépcsőház és a közös udvar rendezett. A 7 lakásból jelenleg 5-ben laknak. Az udvaron 1 nyitott kocsibeálló tartozik a lakáshoz, emellett az utcán 2 gépkocsi parkolására van lehetőség (parkolókártyás rendszer). A DNY-i fekvésű lakás hasznos alapterülete 109 m2 (bruttó 128 m2), mely magába foglal az első szinten egy 9 m2-es udvarra néző erkélyt.
Az első szinten 1 előtér, 1 hálószoba, 1 fürdőszoba (dupla épített mosdó, beépített kád, épített zuhany), gardrób szoba, WC (kézmosóval), nappali, étkező, gépesített / beépített konyha, valamint a nappaliból nyíló erkély található. Az emeletre egy kényelmes tágas lépcsőn lehet feljutni, ahol 2 hálószoba, 1 fürdőszoba (épített zuhany, mosdó, WC) valamint egy praktikus háztartási helység került kialakításra. Minden nyílászáró reluxával ellátott, illetve minden helységben van egy felhúzható szúnyoghálóval ellátott ablak. Szintén kapott egy elhúzható szúnyoghálót az erkélyajtó is, amelyen emellett egy motoros redőny is elhelyezésre került. Az erkélyen egy kézzel mozgatható árnyékoló is fel lett szerelve. A szobákban és a nappaliban 2022-ben cserélték a klímákat, melyek hőszivattyús, gazdaságos hűtő fűtő rendszerűek. Még egy beltéri egység felszerelésére lehetőséget biztosít az egyik kültéri multiklíma. A lakás termosztáttal szabályozható melegét és a melegvizet távhő biztosítja. A melegvíz és a fűtési költség a leghidegebb hónapokban is 30 e Ft alatti. A lakás bejárati szintjén egy közös nyitott tároló kapott helyet.
A lakás belvároshoz közel helyezkedik el, egyirányú utcában található. Ebből kifolyólag minden pár perc kényelmes sétával megközelíthető (vasútállomás 7 perc, buszpályaudvar 10 perc, gyógyszertár 5 perc, belváros 7 perc, stb.) A lakás fekvéséből adódóan végtelenül csendes, roppant világos. Az ingatlan adásvételt követően 3 hónapon belül költözhető.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

 

-Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.

 

MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
 

Kürti Gábor
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Panellakás
Családi ház
Ikerház