Eladó Téglalakás, Székesfehérvár

#696800230

Eladó Téglalakás

35.99 millió Ft

Székesfehérvár Fecskeparti lakótelep
Alapterület:
58 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Nincs
Konvektor
Parkra néző
Bútorozatlan
4
Összkomfort
Nem akadálymentesített

SZÉKESFEHÉRVÁRON a FECSKEPARTON, ELADÓ egy jó állapotú 58 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épületben, 3. emeleti 2 szobás erkélyes lakás.
 
Fecskeparton, csendes, nyugodt, zöld, lakóházas környezetben 4 emeletes téglaépületben 3. emeleti 2 szobás, 58 nm-es, erkélyes lakás eladó. A lakás szépen felújított, új műanyag, szúnyoghálós nyílászárókkal van ellátva. Nyugati fekvése miatt nagyon szép világos és az erkélyről ellátni az Iszkai hegyekig és a Vértesig. A naplementék pedig minden este gyönyörűen látszanak az ablakból. 
Az épület szigetelve van, a rezsiköltség rendkívül alacsony: a víz-gáz-villany együtt átlagosan csak 12-13 ezer forint/hó. A közös költség pedig mindössze 6380 forint/hó.
A fűtés megbízható gázkonvektorokkal megoldott, melyekkel gyorsan fel lehet fűteni hideg napokon a lakást, ahol azonban fűtés nélkül még hideg téli napokon sem nagyon megy le a hőmérséklet 18 fok alá. A szigetelés és a körbefűtöttség miatt sokszor elegendő az őrlángot bekapcsolva tartani.
Pároknak, kisgyerekeseknek is ajánljuk, ugyanis egy tágas hálószoba és egy nagy nappali van a lakásban. Külön előny a gardrób rész, ahol a beépített szekrények rengeteg tárolási lehetőséget biztosítanak. 
A wc külön helyiségben helyezkedik el a tágas fürdőszobától.
A beépített gardróbot és konyhaszekrényt a vételár tartalmazza, a többi megegyezés tárgyát képezheti.
A lakáshoz tartozik még két földszinti tároló: az egyik egy nagy, ráccsal elkerített belső tároló, illetve kívülről a parkolóból nyílik egy egyterű közös tároló, ami tökéletesen alkalmas biciklik, babakocsi vagy akár kismotor tárolására is. 
Bár Fecskepart a város szélén van, mégis közel a belvároshoz: gyalog 20, biciklivel 5 perc alatt be lehet jutni innen a belvárosba. A rendszeres buszjáratoknak köszönhetően pedig nagyon könnyű az eljutás közvetlenül a vasútra is – hétköznap 15 percenként járnak ugyanis innen a buszok 16 perces menetidővel. A közelben található még a Bregyó sportközpont, a Csónakázó-tó, de a városszéli nagy bevásárlóközpontok is csak pár percre vannak. 
Ha egy olcsón fenntartható, élhető, szép, beköltözhető állapotban lévő, csendes, madárcsicsergős környezetben fekvő világos, tágas lakásra vágyik, akkor ez az otthon minden igényét kielégíti. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

 

-Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.

 

MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
 

Kürti Gábor
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Panellakás
Családi ház
Ikerház