404  

A keresett oldal nem található.
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Prohászka
    82 m2   |   1 + 3 Szoba   |   3. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a VASÚTÁLLOMÁS közelében, ELADÓ egy újszerű állapotú 81 nm-es, 4 emeletes TÉGLA épület, 3. emeleti 1+3 szobás erkélyes lakás. A 2019-ben épített társasház 3. emeletén található a lakás. Az épületben lift üzemel. Kültéri parkolóhely és mélygarárázsban lévő beálló tartozik hozzá. Akadálymentesített közlekedés megoldott. A lakópark közepén a lakók számára kialakított park illetve játszótér található. A lakópark csendes, zöld környezetben, a vasútállomástól pár percre helyezkedik el és a belváros is sétálva megközelíthető. - Nappali + 3 szoba - Fűtése egyedi gázfűtés, Bosch kazánnal és padlófűtéssel - Wc-vel ellátott fűrdőszba és egy különálló WC - A konyha bútorozott és gépekkel felszerelt - Légkondícionáló berendezés van minden helyiségben - Az ablakok redőnnyel vannak felszerelve. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Viziváros
    55 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Vizivárosban, ELADÓ egy JÓ állapotú 55 nm-es, 10 emeletes PANEL épületben, 1 emeleti 2+hall szobás erkélyes lakás.   Vízivárosi, első emeleti, átalakított, eredetileg 2 szoba hallos lakás volt, de, lett egy nappali és egy gipszkarton fallal elválasztott hálószoba. Ezen kívül van még egy nagyobb szoba is. Így összesen 3 lakótér. Az előszoba felújított, a régi, beépített szekrény ki lett cserélve. Összesen: nappali + háló + szoba + előszoba + fürdő + mellékhelység + konyha. Élhető, csendes lakás. A szomszédok nyugodtak, rendesek, a lépcsőház gond-mentes. Az erkély mellett sok fa van, amely kellemes, hangulatot ad, mikor az ember kiül az erkélyre. A környéken 500 méteres körzetben Interspar, Spar, OBI, gyógyszertárak, KFC, orvosi rendelő, Halesz Park, kórház, több buszmegálló, rengeteg parkolási lehetőség, a belváros 12 perces kényelmes sétára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen. MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Lövölde
    108 m2   |   4 Szoba   |   5. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a LÖVÖLDÉN, ELADÓ egy átlagos állapotú 108 nm-es, 5 emeletes TÉGLA épületben, 5 emeleti 4 szobás lakás.   Csendes lépcsőházban lévő, panelprogramban részt vett, műanyag ablakos, redőnyös, 4 szobás, lakáson belül két szint található. A lakásban egyedi fűtés, gáztűzhely, lamináltpadlós nagyszoba, lamináltpadlós hálószobák, a többi helyiségben hidegburkolat teszi élhetővé a mindennapokat. 2 fürdőszobás és a wc-k egy helységben találhatók.  Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, iskolák, spar, coop, minden karnyújtásnyira található.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Fáy András lakótelep
    51 m2   |   2 Szoba   |   4. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a Fáy András lakótelepen, ELADÓ egy JÓ állapotú 51nm-es, 4 emeletes TÉGLA (ZSALUS) épületben, 4. emeleti 2 szobás lakás. DNY-i tájolású, világos, jó elrendezésű lakás Székesfehérváron, a Fáy András lakótelepen. A lakás zöld övezeti környezetben, 4. emeleti, lift nélküli házban van, alapterülete: 51m2, 2 szobás, csúsztatott zsalus, erkély nélküli. A lakás egyedi fűtéssel rendelkezik, mely a meleg vizet és a fűtést biztosítja, ezért a rezsi alacsony. Teljesen új inverteres klímával feleszerelt, gépesített (beépített mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, hűtő, elszívó és mosógép), részben bútorozott. A nyílászárók műanyagok. A WC külön helység, a tágas fürdőben sarokkád található. A lakóközösség csendes, kulturált. Közös tároló helység a földszinten található. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Családi ház, Székesfehérvár Feketehegy
    136 m2   |   980 m2 Telek   |   4 Szoba   |  
    SZÉKESFEHÉRVÁRON FEKETEHEGYEN,  ELADÓ egy 136 nm-es, felújított 4 szobás CSALÁDIHÁZ .   136 m2 alapterületű, részben felújított, kétszintes, nappali + 4 hálószobás családi ház Feketehegyen. A telek mérete 980 m2, elhelyezkedése pedig különleges, csendes környékről van szó, miközben bolt, posta és mindkét feketehegyi busz megállója 2-5 perc sétával elérhető. A földszint teljeskörű felújításon esett át. Itt kapott helyett a 35 m2-es nappali, egy hálószoba, sarokkádas fürdőszoba, vendégmosdó, konyha és egy külön étkező/előtér. Az emeletre széles lépcsősor vezet, amely még felújítandó állapotú. Az építőanyag nagyrészt már a házban van hozzá. Itt 1 nagy és két kisebb szoba található, illetve egy további helyiség, amelyben az emeleti fürdőszobát tervezték kialakítani. Saját részre tervezték a felújítást, ezért minden minőségi alapanyagokból és szakszerűen készült. A ház 1988-ban épült. A felújítás során a víz- és villanyvezetékek, radiátorok, gázkazán, külső és belső nyílászárók is cserélve lettek, továbbá a tavalyi évben 10 cm-es grafitos hőszigetelést, új színezést és lábazatot, valamint tetőfelújítást kapott a ház. A pincében gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is található, mindegyiket rendszeresen használják. A nappali klimatizált, amely szinte az egész földszintet lehűti. A kert igényesen kialakított, funkcionális terekre osztott. A ház háta mögött helyet kapott egy 3 állásos kocsibeálló. Az idevezető út zúzottköves, térkövezésre lett előkészítve. Két hatalmas diófán kívül, számos gyümölcsfa és rengeteg virágágyás található a kertben. Az öntözőrendszer csövezése is előkészítve van már. Az ingatlan riasztó- és kamerarendszerrel felszerelt. Tehermentes, 1 hónapon belül megoldható a kiköltözés. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület , Kálvin tér
    87 m2   |   2 Szoba   |   3. Emelet
    Kálvin téren, sétálóutcára néző, legfelső emeleti, luxus igénnyel felújított, egyedi tervezésű bútorokkal felszerelt saroklakás eladó.
    0
  • kenburns2
    Eladó Panellakás, Székesfehérvár Belváros
    53 m2   |   2 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROSBAN, ELADÓ egy átlagos állapotú 53 nm-es, 4 emeletes PANEL épületben, földszinti 2+hall szobás lakás.   A lakóközösség jó, a lépcsőház tiszta, kulturált. Parkolás az épület mellett és mögött lehetséges.  A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, óvoda, általános iskola, fontos intézmények, üzletek pár perc sétával elérhetőek. A lakás tehermentes, jogtiszta tulajdoni viszonnyal rendelkező ingatlan. Befektetésnek is kiváló. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    86 m2   |   2 + 3 Szoba   |   Földszint
    SZÉKESFEHÉRVÁRON a BELVÁROS közeli, ELADÓ egy jó állapotú 86 nm-es, földszintes TÉGLA házban, UDVARI 5 szobás lakása. A lakás 59 négyzetméter+28 négyzetméter beépített pince. A lakás 2000-ben teljes felújításon esett át: új vakolás, új víz vezetékezés, fürdőszoba kialakítás. Új áramvezetékezés, új burkolat (járólap és parketta), fedett terasz. 2003-ban fűtéskorszerűsítés történt kombi cirkó kazánnal és radiátorokkal. Továbbá a pince részben 2 háló és folyosó rész (végében kamra) lett kialakítva. 2005-ben beépítésre került a tetőtér, 2 szoba+ fürdőszoba wc-vel. a tetőtér és a nappali klimatizált. Külső falazta szigetelt, energetikai tanúsítványa: E Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.  
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület
    113 m2   |   2 + 1 Szoba   |   3. Emelet
    Eladó 3. emeleti Dunára néző lakás a DunaPest rezidenciákban. Jelenleg iródának kialakított, de könnyedén módosítható a belső kialakítás. 3 teremgarázs is megvásárólható a lakáshoz. Áruk 10M FT/db.
    0
  • kenburns2
    Eladó Téglalakás, Székesfehérvár Belváros
    83 m2   |   2 Szoba   |   1. Emelet
    SZÉKESFEHÉRVÁRON az TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN , ELADÓ egy jó állapotú 83 nm-es , TÉGLA épület , 1 EMELETI 2 szobás lakása.      A történelmi belvárosban színház és a virágóra mellett található a lakás. A ház műemlék épület, nagyon jó állapotban. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. 2 nagy szoba, az egyik galériázva, fürdő wc külön, nagy előszoba, konyha és külön kamra. A lakáshoz tartozik pince és padlás is. A térköves udvarban gépkocsi beállás lehetséges. A lakás cirkó fűtéssel rendelkezik, valamint hűtő-fűtő klímával van felszerelve. A fürdőszobában elektromos törölközőszárító van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.   -Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.   MegtalálLAK: Hiszünk a biztonságos és hatékony megoldásban.
    0

  Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2

  Legfrissebbek





Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése